|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: POLO TDI
|
İKİSİDE CAİ ve EKSOZ OLACAK ŞEKİLDE KULLANILACAK
GİDİŞLERİ YAKINMIDIR HANGİSİ DAHA MANTIKLIDIR VE MASRAFSIZDIR TEMİZLİKLERİNİ ESİT GÖRÜRSEK.. 106 HAKKNDA BLGM COK TA F7R BİLEMİORUM.. BİRAZ DEĞERLENDİRİRSENİZ COOOOK SEWİNİRİM SADECE BU İKİ ARAÇ LÜTFEN ARAYA HONDA FLN SOKMAYIN __________________________________ merhum GTI 28/07/2011 rahmetle anıyoruz ![]() MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN ![]() POLO TDI |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
Saolun arkadaşlar cok yardımcı oldunuz ya
__________________________________ merhum GTI 28/07/2011 rahmetle anıyoruz ![]() MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN ![]() POLO TDI |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
hocam soruya pek sağlıklı cevap verilemez çünkü bu araçlar çok çok farklı bir 106 diğerinden çok farklı olabiliyor gerek gidişi gerekse sorunsuzluğuyla..
temiz bi 106 üzüceğini sanmam temiz bi f7r ında üzüceğini sanmam gel görki temiz 106ları 15-16 dan aşşa alamıyorsun..plaka bazında inceleyip fiyat değerlendirmek daha iyi olur bence..kendiniz için bakıyorsanız evliydiniz hatırladığım kadarıyla daha büyük bişi almanız daha sağlıklı olur bence.106 ya aileyle binip gezmek zor olabilir ama f7r da temiz 106 gibi gidermi bilemiyorum.. nacizane fikirlerim bunlardır
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ......
|
Filtre egzozlu 106-Filtre egzozlu F7R'ın gerisinde kalır ama yakınında gider.F7r daha oturaklı araç.Konfor vs. bakımından. Ayrıca R kodu taşıyan önü açık rönonun efsane motoruna sahip.
106'nın da zaten rüştü belli.Alınır yapılır gider yani anlatmaya onu lüzum yokki ![]() Hangi araba olursa olsun temizi üzmez.Tabi bulabilirsen ikisinin de temzini
__________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: F7R Coupe 2.0 16v
|
Bende sadece CAI var.Egzoz orjinal 106 cai-egzoz-hid.direksiyon-klima iptal 106ya göre,Temiz alınık F7R bulman çok zor. 1.6 motor biyere kadar anlık tatmin, 2.0 litre bide F motor olunca (rüştünü ispatlamış) ketifli saatler seni bekliyor. Meganın donanım üstünlüğüde var bu arada... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: renault
|
ikiside kendini ispatlamış araçlar.. 106 gti olsun f7r olsun.. 106 gti daha küçük iç hacim olarak.. f7r ön konsolu daha ferah.. 106 basık kalıyor.. donanım f7r daha zengin.. motoru sorunsuzdur f7r nin.. 2,0 ide den daha sorunsuz ve performanslıdır.. temizini yada aklına yatan bi f7r bulursan seni pişman etmez onu söylim.. tasarım ve şekil olarak ikiside bence tip olarak gösteren araçlar.. karar senin. biri 1,6 biri 2,0.. spor bineceksen 2,0 tavsiye ederim. 306 gti da iyi..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
Williams motoru dedikleri Efsane F7R motorunu tek geçerim
__________________________________ Teşekkürler Renault Mais Baday Cotech Merdan Power
Teşekkürler AHM Performance |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: renault
|
aynı şey 2,5 sene önce benimde başıma geldi 306 gti mı? megane coupe 2,0 ide mi? megane coupe f7r mi? clio rs mi? clio rs ye maddi durum elvermedi.. çok kararsız kaldım.. f7r (çoğu kişi bilmez renonun efsane motorlarından biridir
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Konfor ve spor olsun istiyorsanız bende F7R'dan yanayım..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
aynen hangi kasadaki f7r
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: abarth punto
|
ben olsam ikisi arasında f7r coupe tercih edrdim...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
yaa bide f7r ile 2.0 ide arasındaki fark nedir.. Nasıl anlarım f7r olduunu cahiliyete verin
__________________________________ merhum GTI 28/07/2011 rahmetle anıyoruz ![]() MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN ![]() POLO TDI |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: ......
|
Makyajlı meganeI'ler de 2.0ide.Makyajsızlarda 2.0f7r..
__________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: abarth punto
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Hayirdir nasil vardin bu kaniya hemde bir rs sahibi olarak?
![]() F7R motor gorsel olarak siyah kutu gibi durur. Kapaginda F 2.0 yazar. Kulburtor kapaginin sana yakin olan kisminda sagdadir yag kapagi. ide motor gri kapakli bir motor yag kapagi sari renk ve farkli yerde. __________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
hp olarak aynı diosunus yani..
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Alakasız 2 motor. Görsellik olarak anlaşılması açısından ipucu verdim.
ide 140 hp 200NM tork yüksek basınç yakıt sistemli (pistonları dizel pistonuna benzer) F7R 150 hp 185NM tork 3 bar yakıt basıncı ile çalışan bir motor F7R motorun tozunu alsan güç alırsın Önü ide motora göre daha açıktır
__________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: F7R
|
Kesinlikle F7R derim ben. 106 da kullandım. Zır stock araçları karşılaştırısan 106 nın rollingte şansı yok. Az biraz müdahaleli bir 106 stock f7r karşısında çok gitse 3. vitesin sonlarına kadar önde yürüyor.
Ben kat iptalli filitreli 106 ile drag ve roll yaptım. Dragta 1 boy öne fırlayıp kaldı. Roll de ise 3. vitesin sonunda yan yana gelmiştik. 4 te ise rahat geçtim. Aracım filitre haricinde katalizöre kadar stocktu + LPG kiti
__________________________________ ..
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: üç100sekiz hdi
|
tamam da 106 1600cc fakat f7r 2000cc deil mi? dragtra bu geçti rollde bu geçti diye karşılaştırmak hatta f7r'ın uzamasına şaşırmak doğru olur mu?
__________________________________ subaru technıcal internatıonaL |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 08:23 ::::

gel görki temiz 106ları 15-16 dan aşşa alamıyorsun..plaka bazında inceleyip fiyat değerlendirmek daha iyi olur bence..
ama f7r da temiz 106 gibi gidermi bilemiyorum.. nacizane fikirlerim bunlardır