Oyumu Uruç'a verdim
Psikolojik baskı yapmanı istiyorum telefonuma mesaj atarak :D
Printable View
oranlarda ahmet önde bakalım denemede ne olucak :)
mami makinen abimizin evo 6tm de ki vites atısları aklıma geliyorda :D
ue +mami makinen biraz iddalı olur
ama ahmet vts 'de etkili bi joker unutmamak lazm
AHM kafaya koyarsa geçemiyeceği araba yok :D Süper deneme olcak bekliyoruz :)
Valla bana sorarsan pilotajda sıkıntı olacağını sanmıyorum ahm nin vitesler çok sıkı mami zaten efsane diyecek laf yok ama ahm de çok sıkı ue attığı vitesleri izlersek nedemek istediğimi anlarsınız ;)tamamen araçların gücü burada konuşacak olan plotaj bi işe yaramıyacak ;)
dsg gıbı maasallah :)
59lu olan arac pt 53 avantaji ile onde olmali ayarida iyiyse.. 59 ciddi avantaj//
arti dynosu olan aracin biraz daha devir donmesi gerekiyor guc hic dusmemis nerdeyse..
Karşılaştırma değilde, bu 106nın alt devirden gelişe hastayım. 2bin devirde, 2kişi + olarak. Maşallah araca bi kez daha. İmrendiğim bi kaç araçtan oldu bu araç daha önce de söylediğim gibi. bu çocuk olmuş :))))
GANITTIRIYOMU NE :D
http://d1201.hizliresim.com/t/8/1ntmt.jpg
nasıl yapsam hmm nasıl hızlandırsam arabamı:beuj: beni geçermi acaba :D:D
ahmet ozur dıle affedeyım senı yoksa sana bu kadar guvenen ve oy veren ınsanlara mahcup edıcem senı ...
oruc o araba artık benım sorumlulugumda hafta ıcı bana bırakıyosun arabayı ..normalde ahmet ı 2 boy gecıcektım ama sımdı en az 4 boy gecıcem harbı bılendım :D ayrıca gerı vıtesı olmayan arkadaslara hastayım :D
ali mami makinen le ugraşılmaz aslında biz yanlışmı yapıyoz:D:D
yaa benim arabanın eksikleri vardı biraz yaa :) ahmet usta geleyimde onları halledek hee :D ??
sonuçları merakla bekli,yorum belki bizde aynı ortamda olur izlemeye gelebiliriz .. ben oyumu ahmetten yana kullandım, bugüne kadar yaptığı bütün araçlar güzel yürüdü bu seferde bi sürpriz yapıp yürütecektir .. :)
Cumartesi günü tanıştığım ve aracımı onca işi olmasın rağmen aynı gün çıkardığı için tekrar teşekkür ediyorum ve oyu Ahmet Abi'ye atıyorum. VTS ise hiç de gördüğümüz ve bildiğimiz VTS'lere benzemiyor gerçekten, bakalım güzel bir deneme olacak :)
uruc kendisine oy vereyen güneşli mcte kahve ısmarlıyomus arkadaşlar haydi kahveye :D :D
istanbulda 2 adet hızlı 106 vts war denılmıs, yanılıyorsunuz o gece ZM YUSUF'ta gelecek 3 aracın speclerıde birbirine yakın şöförler iyi çok keyif alacagız izlerken :D
ali oylamaya zm yıde ekleyıver bı zahmet :D
Bildiğim kadarı ile SAKARYA aydan filizin eski aracıda denemeye geliyor?
her iki aracada maşallah bende sadece şunu paylaşmak istiyorum
yüksek dereceli egzantrik mümkün olduğunca kısa ayna ile agesifleşir Örnek ; 13/61 spec
araçların sıkıştırmaları 53 ü tam desteklemesede yinede iş yapar :)
VTS 13/61 ye dönüş yaparsa hiç zorlanmadan farklı geçicektir
bence hem roll de hemde drag ta 13/61 diyorum :)
ahmet usta yüksek dereceli egzanrik te 13/61 i lütfen denemesini tavsiye ediyorum belkide denemiştir,13/59 daha iyi diyodur, sonuçta usta kendisi en iyisini o bilir
iyi akşamlar...
ue nin direksiyonunda mamy makinen varsa ahmetcim methanol fln basman lazım haberin olsun :D
pardon ed 106 ?