|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Xrs Corolla Dual vvt-i & Loading Civic eg6 d16a9 %20
|
Slm arkadaslar 2 araç arasında cok kararsız kaldım 2sinide daha önce hiç kullanmadım yada kulananın yanında bulunmadım. 1.8 teg ve 1.6 civic si
2 aracın yakıt konfor parça sıkıntısı yakıt ekonomisi 2. el durumu performans yol tutuşu vs. gibi özelliklerini tam bilmiyorum ve 2 si arasında kıyaslama yapamıyorum siz yerımde olmus olsaydınız 11-13 arası bi geliriniz olmus olsaydı integramı yoksa civic si mi alırdınız? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Lancer Plus + megane2 1.5 dci
|
si al derim bnce
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ALL MOTOR SOHC+ passat TDI
|
yol tutuşu teg
yakıt aynı gibi bişey parça si daha iyi görüntü si iç donanım teg performans aynı gibi bişey teg az daha iyi motor durumu ikisinde de çok önemli tegler 300000 400000 devirmiş olursa alınca kesin yaptırırsın si ayrı bi dert hor kullanıldıysa yatak sarabilecek bi araç motorların kmsine içine dışına iyi baktırılmalı __________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 11.200 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 64237647 |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: RED VTİ
|
Bagimlilik yapicagi kesin
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: yaşlı arabası
|
önce avatarı değiştir sonra nasıl atar yapılır onları öğren
![]() şakası bi yana honda alcak olsam teg alırım duruşu falan çok farklı anlatılanlarada görede baya konforlu,performans olarakta d16dan daha verimli our heralde.... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ALL MOTOR SOHC+ passat TDI
|
aracı tanımıyorum ama baktırıp alabilirsin temizse
__________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Bordo Tegg'y
|
integra'nın tek eksiği parça sıkıntısı gerisi bana gore integra önde. hatta çok konforlu araçlar 1 ay oldu bizde alalı birde hoşuma gitmeyen arka diz mesafesi dar sedan araca göre
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
İntegra derim kesinlikle
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Peugeot 306 Griffe 5k
|
İntegra daha konforlu ve özel bir araç Sİ a göre ama parça sıkıntısı konusunda ilerleyen zamanlarda zorluk çekebilirsin arka stop ve arka cam bulmakda baya zorlanmıştı arkadaşım..
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: focus tdci ghia 109hp 240nm
|
yaş 22 madem si al bence daha sportif eg ler
__________________________________ History; 96 corolla 1.6gli 114hp+ 98 civic 1.6ies 120hp+ 00 civic 1.4is 90hp+ 07 focus 1.6tdci 109hp... |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 'Ford Fiesta 1.4 TDCİ
|
paylaştığın linkteki si siteden arkadaşındı sattı görünce yazar konuya ayrıca bence si hb kasa çok mantıklı olur istemeye istemeye sattığım si'yi arıyorum gerçekten bağımlılık yapar honda...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
başlık çok güzel
![]() milli oluyorum yardım havasında bir başlık olmuş
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
hahaha
öyle abi işte yıllardır toyota sürdük toyotayı çözdük güzel arabalar birazda hondacı olalım.Toyotacı dogduk hondacı olduk gıbı bıse olsun ıstıyorum ![]() Civic si lerin dış görünüm hoşuma gidiyor Jdm stop ve farlar güzel ön yan ve arka karlıklar spoon Spoiler bide 15 spoon jantlarla cok tatlı bi görüntü olacagına inanıyorum. tegler daha bi klasik civic ler ise biraz daha spor görünümlü tek kapı sıkıntımda yok arabaya tek bınecegım bekar arabası binevi ilerliyen zamanlardada b16 yapmayı dusunuyorum ama önce arabayı alıp projeleri sonraya bırakmalıyım
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Allah kurtarsın kardeş
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: teg & manevi 1.6 ies
|
tek kapı istiyosan si yok 4 kapı olsun diyosan teg. tegin temizini alırsan sıkıntın olmaz. olabilecekleride yazmış arkadaslar ztn
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)
|
Ayrıca belirteyim bladerk ne derse mutlaka dikkate al. __________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing (Sold) Gönül Otomotiv Mekanik Garaj |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
|
|