| Anket Sonuçlarını Göster: Kia-Hyundai.. | |||
| Kia Cee'd 1.6DSL Diesel |
|
17 | 62.96% |
| Hyundai I30 1.6 Diesel |
|
10 | 37.04% |
| Oylayanlar: 27. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 | |||
![]() |
Kia Cee'd 1.6 DSL Motion ve ya Concept otomatik mi yoksa Hyundai I30 1.6 dizel full olan hangisiyse
otomatik mi bunlar hakkında cok bir bilgim yok acıkcası ama 2.elde fiyat donanım ve model yılına gore guzel duruyorlar hangisi daha kaliteli ve sorunsuzdur+hangisinin servisi daha iyi. 2008 VW Jetta 1.4 TSI 140hp Comfortline'dan sonra gunluk kullanıma bos,guvensiz ve konforsuz gelir mi ne diyorsunuz. Yoksa gene VW Golf MK6 1.4 TSI benzinli mi bakmak lazım. Teşekkurler..![]() +i30 sıfır km neden yok suanda. Örnek. Hyundai i30 1.6 CRDi Mode 2010 Model 37.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 70443445 Kia Cee'd 1.6 CRDİ Concept 2011 Model 41.950 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 70688102 ![]()
__________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
amaç tasarruf ise hyundai alın. kianın otomatiği 4 ileri ve oldukça fazla yakıyor
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
otm dizel hyundai de 4 ileri Arda'cım
![]() Ahmet açıkçası i30, cee'd den daha kaliteli bir iç mekana sahip, Golf 6 ya göre kalitesiz denebilir ama birçok kullanıcıyı tatmin eder. yeni kasası gelecek diye biliyorum ben ondan stoklarda olmayabilir. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: CR-X
|
ceed sw dizel full modeli vardı bizde....bence kia iç aksam görüntüsü olarak daha iyi...hyundai biraz daha basit bana göre....+ biz sw dizel full geçen sene 41 e almıştık
fiyatları fırlamış
__________________________________ CRX ![]() Havai fişek gibisin 10sn havan var sonra fıs.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: not yet
|
iç ve dış tasarım + yakıt diyorsanız bence birde 2012 rio yu inceleyin.. iç tasarımı cidden çok güzel..
__________________________________ Anıl Atabey |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
i30 mart - nisan - mayıs aylarında yeni tip ve modelleriyle satışa çıkacağından dolayı şu anda piyasada olan kasa stoklarda çok fazla bulunmamaktadır.
yeni i30 ; 2013 Hyundai i30 __________________________________ "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: clio dci,İ30 crdi 115 psi
|
i30 tek geçerim arkadaşlar, hem kasa yapısı dizayn bir çok dalda aldıgı ödüller cabası,,araç içi ergonomisi gayet tatmin edici motor 1.6 115 psi bilmıyorum süren varmı ben çok sürdüm ne ceed ne focus ne fluace nede corolla beraber yürüyebiliyor,, inan tek tek hepsiyel denedim bendede var mt 115 lik en çırmalayına 2 boy fark koyuyor,, yakıt olarak kasası 1470 kilo oldugundan ve motor güçlü oldugundan fazla yakıyor ama tatminkar yapısı bunu tölere ediyor..İ30 TEK
|
|
|
|
|
|
#8 | ||||||
![]() |
![]()
||||||
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
tasarım olarak ceed ezer de kalite olarak i30 önde güncel kasada
![]() bi kız arkadaşımda i30 var full + full, deri sunroof vs. cee'd i de plazada incelemiştim.. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
i30 eskidi yeni gelicek
ceed makyaj gordu haliyle daha avantajlı goruyorum ben mekanik olarak aynı araba zaten
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 011 C5
|
Bravo alın...
örn. çok dolu bir araç Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion 2009 Model 42.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 64470344 Son Düzenleyen İbrahim33; 12-01-2012 08:09. |
|
|
|
|
|
#12 | ||||
![]() |
Corolla MMT'ye ne diyorsun.
![]()
||||
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 09' Megane III
|
Ben ise koreden ziyade avrupa bir araç almanızı tavsiye edebilirim.İlla ikisi arasından olacaksa kia
__________________________________ Powered By dci |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: korsa...
|
i 30 sakın ama sakın acayıp yakıyo
__________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
Vallahi anlamadım ki i30 nasıl dizel arac o zaman
Ortalama kac lt.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
yeni kasa i30 bekle diyicem bu sene geliyormuş segmentinde piyasaları allak bullak edicek.
![]()
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Bugün bir Cee'd'i inceledim baya hoşuma gitti içi,dışı güzeldı..Görüş mesafeleri,açısı v.s iyi merak ettiğim yeni kasası filan bir süre daha gelmeyecek degil mi?
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 08:24 ::::

otomatik mi bunlar hakkında cok bir bilgim yok acıkcası ama 2.elde fiyat donanım ve model yılına gore guzel duruyorlar hangisi daha kaliteli ve sorunsuzdur+hangisinin servisi daha iyi. 2008 VW Jetta 1.4 TSI 140hp Comfortline'dan sonra gunluk kullanıma bos,guvensiz ve konforsuz gelir mi ne diyorsunuz. Yoksa gene VW Golf MK6 1.4 TSI benzinli mi bakmak lazım. Teşekkurler..

Ortalama kac lt.