hersey karısık boşver sen:)
alcam havanı dur:)
Printable View
hersey karısık boşver sen:)
alcam havanı dur:)
once sen ıyı hava alacak bı kelebek bul:D
sonra alırsın benim havamı:D
Su her zaman her kosulda mesajlarına anlam veremiyorum.
Top speed ne oluyor? 330 alıyor mu? O zaman her zaman her türlü olmuyor bu is...
Manuel 330 icin bu is daha da kolay ;)
saka maka ben bu clio rs leri gördükçe aşık olmaya başladım yaa.....gidişleri falan güzel..
ahha dimi piste ciksinlar mesela ? her kosul ayaginda :D
330un otomatiği düzünden daha mı iyi gidiyo :S anlamadım bu işi, herneyse ben otomatiği daha yavaş diye bilirdim, otomatik de düz de geçilmiştir zaten arkadaşlarımın type-R ları tarafından.. Buarada bi yerde de topspeed fln okudum, hedırsı bile olmayan, sadece boru+supersprint oval egzos (hks, dc falan diil yani) bi de boktan pipercross filtre ile 260 gördük.. Son sürati kaç 330un bilemiyorum da 270 olıcak hali yoktur heralde
capon capon capon
3 30 stok ve tayyar egzoz headers filtre varsa bmw yi yalan eder..
ugurcum yorma bunyenı bencee:D bmw abi dunya devi :P
sorma fatih bıkkınlık geldi artık :)
gürsel'im böyle bu işler... bmw yani boru değil dimi :D
Walla ben artık forumda bu tür mesajlar görmekten sıkıldım... Bilgisi olmayan arkadaşlar yapsa bunu tamam bilmiyor, bilgilendirelim, yardımcı olalım dicem ama bilgili arkadaşların bunu yapması bende artık bir art niyet aramama neden oluyor... Yeter yaw...
BMW getirin abicim, STOCK CTR'A rakip STOCK 2.000CC BMW getirin... 1.6'ya rakip 1.6 BMW getirin... KATEGORİ dahilinde araç getirin...
Ama pardon Honda'nın laneti bu dimi, hep 2-3 kategori üstüyle başa çıkmak zorunda :icon_tup: :)
:) 1.6 vtec 2 ler bile 3.20 leri geçiyo abi ne yapsınlar ;)
:):) guluorum acaip..
uğur tamam headrs olsun tayyarda ama 230 a kadar yuruyek bu sefer yani hem tayayrı 225 hp yapcaz hemde bellı bı yere kadar olcak hiç adıl deıl gibime geldı:)