İki aracı rica etsem kıyaslayabilir misiniz, ikiside 97 model, manuel vitesli ve lpgli.
Kriterlerim
1) Sürüş keyfi
2) Yakıt tüketimi
3) Sağlamlık, sorunsuzluk
İki aracı rica etsem kıyaslayabilir misiniz, ikiside 97 model, manuel vitesli ve lpgli.
Kriterlerim
1) Sürüş keyfi
2) Yakıt tüketimi
3) Sağlamlık, sorunsuzluk
Bence ikiside birbirinden çok farklı araçlar kıyas için. Önemli olan senin ne istediğin. Kabaca tabirle e39 e36 ya göre daha masraflı bir araç.
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
bi laf vardı yanlışsam düzeltinbmw sıfır alınıp binilir 2 elşne araba size biner mi neydi
![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
E39 dan fiyatından fazla konfor alırsın, alacağın araba bitik değilse. Yürür diye düşünme, yürümeyecek. Üzülmemiş E39 bulmak zor, çok para vermek gerek. Ben 520i ye çok para vermem şahsen.
Temiz 523i bulabilirsen hem yakıt çok fark etmez, hem yürümesi çok fark eder.
E39 520i yerine 320i veya 318is E36 kovalarsan daha mantıklı olabilir.
Sürüş hissiyatı olarak arada dağlar yok. E39 un ağırlığını hissedersin fakat direksiyon tepkileri neredeyse aynı çevikliktedir.
Bütçe nedir bu arada?
Ben olsam, ilk tercihim 523, yoksa 520, o da yoksa 320 (6 silindirin sesini biler bilir) bakardım. Şimdiden hayırlı olsun
21`BMW G80 M3 Comp. & 09`Renault Megane 2 RS Phase-2
İki aracında mermi gibi olduğunu kabul edersek, tercih E39 olmalı
Lâkin bahsettiğiniz bütçelere ne yazık ki düzgün bir E39 almak hayâl
3.16'nın düzgününü bulmak daha kolay olur diye düşünüyorum
E39 5.20'de hararet yemeden günümüze gelmiş nadir araçlar vardır piyasada
- Bize Her Yer TRABZON
bu bütçeyle ancak güzel bir e36 316i ve 318is mantıklı olur. özellikle compactlarda temiz bulma ihtimaliniz daha yüksek.. şuan ilanlarda hiç temiz yok, ama temiz e36 ilana düşmüyor zaten o ayrı
sahibinden.com Hata Sayfası
Arabayı veya sahibini tanımıyorum.
Üzerindeki garip eklentileri söküp atarsan, orj görünüme döndüğünde kendine gelir gibi.
Zamanında 3.20 E36 aracım vardı. O zaman dedim ki bir gün aşırı zengin olursam kendim alıp soyup her şeyini 0 dan yapıp bir tane bineceğim. Ancak o kadar param olmazsa hayatta gidip almam. Tam bir baş belası, bir kere neredeyse 30 yaşında araba , olduğu yerde dursa bile birçok parçası eskiyip bozulur. E birde kasaplar sokağından geçiyor %99'u. Bu arabaya bu paraları vermek mantıklı görmüyorum. Vallahi gidin palio binin daha çok mutlu olursunuz.
>BMW E36 3.20 i Otomatik Individual Aspensilber
>Corsa C 1.7 DTI Duman Spec Cosmo Paket
>Astra K 1.6 Dizel Otomatik Excellence
2 ay evveline kadar e46 coupe topladım ki aman aman el değiştirmemiş orjinal kalmış arabaydı ben bile yeter artık dedim sattım,ve o dönemde bursa'da özel bir bmw servisinde çalışıyordum.Açık konuşayım gördüğüm kadarıyla özel servisler bile e serisi bmwlerle uğraşmak istemiyor.keyif alabilmen için çok çok orjinal örneklerini bulman lazımki keyif alabilesin.O yüzden belirli bütçe ile bu işe giriyosan hiç girme güzel kardeşim.ha benim param var toplucam edicem dersen eyvallah
Linea 1.6Mjet
Teşekkür ediyorum yorumlar için, nefis illa Bmw diyorÇokta bir titizliğim yoktur araba gidip durduğu müddetçe sıkıntı yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)