Yazilim atmayana karambol yapiyorlar zaten :) citirdan yazilim tatli hale getirecektir araci.. ZTen yazilim atmayacaksan cooperlara bulasma derim :D teekrar hayirli olsun guzel gunlerde mutlu kazasiz belasiz gunlerde kullan
Printable View
19yaşındasın mini alırsan kaldıramıcağın hatun yok gibi bişi:D karı kız için mini ama ben olsam rocco alırdım:D
Scirocco'yu tercih ederdim ben nedenini bilemiyorum,belki biraz daha güvenli hissettirdiği için olabilir. İkisinide bir şekilde test edip almakta fayda var.
Ole deme canim kizlar anliyor artik arabadan :) ikisininde hastalari var hahaha
ikisine de o parayı vermem şahsen ama rocco miniden daha güncel benim gözümde satarken de kolay satılır sesi çok güzel vs. rocco diyerek eşitliği bozuyorum :D
Hadi ben yuz bin km (100 bin !) mcsye bindim ama kac litre yaktigini anlayamadim,tonlarca miniye binen arkadasim var hepsinin kac yaktigi 1 depoya ne kadar yol gittigi ortadadir.Roccoyada bizzat sahip olmadim fakat ex kiz arkadasimda dsg lisi vardi onunda ne kadar yaktigini biliyorum.r53,guncel kasaya gore biraz yakar ama yinede duzgun kullanimda 8 litreyle gezersin,r56 ise 1-1,5 litre daha az yakar.Defalarca 1 depoya 750 km yaptim 50 litre benzinle !! (r53) Bu arac cok yakiyorsa 1.6 100 beygir araclari atese vermeye baslayabilirsiniz..Ki eminim profilindeki 950 kg pejodan az yakiyordur miniler..
Onu aciklik desen roccocular cip egzost yapar oturur yerlerine,fazlasi icin ciddi yatirim gerekir, ama minilerin ne kadar yuklendigini giderini,rollinglerde yuklu minilerin yuklu roccolarla denemeye gerek gormedigini falanda bilmiyorsun anlasilan..
Kisacasi 2 cumle kurmussun ama ikiside birbirinden yalan yanlis.
Konuyla ilgili ek yorum yapacak olursam,mini sekil ve imaj itibariyle siradan binek araclardan ayrilir.Bunu fanatik olan olmayan herkes kabul eder.
Rocco ise vw golf teknolojisi uzerine kurulmus yakisikli sportif ve basik tavanli bir hot hatchdir benim gozumde.Oldukcada severim.Fakat bir otomobildir.Bir kultur degildir.Retro degildir.Kokpiti konsolu polo golf vesairedir.Teknoloji olarak vw e saygi duyuyorum bu ayri..Dsg ve tsi kulliyen sorundan olussa yinede gelecegin teknolojilerinden izler tasiyorlar..
Agzina yuzune saglik YeY bro :D
Arkadaslar yapmayın
miniyi tercıh edenler surus zevkı ve tasarımı farklı oldugu ıcın tercıh edıyorlar.
ancak objektıf yorum yapıldıgında rocconun ustun 0ldugu asıkar cogu faktorde, ic mekan, donanım konfor, bana göre rocco sportıflıkle kaliteyı harmanlayan ideal bir araç bmwlerden sonra..
bıraz basınca da mukemmel gozukuyor.
eksısı cok ayaga dustu..
Bence rocco çok daha mantıklı bir seçim olur. Çekicilik açısından şahsi görüşüm rocco çok ön planda. ben 1 aydır kullanıyorum henüz yeni aldım aracımı. Üzerinde yazılımda mevcut ancak kimin tarafından yapıldığını bilmiyorum fazla yüklendiğimde misfire sıkıntısı çekiyorum içim rahat etsin diye ankaraya döner dönmez bildik yerlerden yeniden yazılım attırcam. bunun yanında intercooler komple egzoz da var tabi.
Onun dışında süspansiyon olarak epey sert bir araba ancak sürüş pozisyonu ve iç tasarım ileri düzeyde her şekilde tavsiye ederim.
Birde mini kime göre neye göre hangi kıstasa göre bitti hangi otoriteye dayanarak söylüyosunuz ?
R53 üm vardı. Güzel araç ama içi cok dar. Şahsi fikrim rocco.
13 14 normal gozuyle bakıyorum artık ben :D 14 x 4.45 =62.3 yanı 62.3 tl ye 100 km daha bugun yenıden denedım onayladım :D 50 yede 85 km fln gıdebılıyorum karısık kullanım tabı bu yakıt kasmadan ...
aynen sıkıntı orda 10 20 koyalım degıstırelım dıyoruz ama bu sekılde bır arac yok temız ıkıncı el tt ler bıle 85 mılyar cıvarı ancak 120 bın tl uzerıne cıkmak lazım roccodan sonrakı segment atladıgının farkına varabılesın..
aynı speclerdeki cooper geçiyor