|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2005 colt
|
nokian veya toyo öncelikli seçimlerimdi ama stoklarda yokmuş
o yüzden bu 3 lastik arasından birini seçicem,önerilere açığım.. Michelin Pilot Exalto Continental ContiPremiumContact 2 Bridgestone Potenza Adrenalin RE002 |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
conti sevmesemde yılın lastiği seçilmişdi yanılmıyorsam premiumcontact serisi
potenza adrenalin serisi zaten kendini ispat etmiş bir seri sorunsuz sıkıntısız michelinin yeri bende ayrı ben michellinciyim yumuşak hamurlu lastik çabuk ısınır yolu o yüzden çok güzel tutar yol gürültüsünü içeri az verir benim a5 coupede michellin vardı çıkardık potenza takdık aracın gidişi sertleşdi yüksek hızda yol sesini hafifden içeri alır oldu farkını azda olsa hissediyorsun.. michelininde kötü yanı sert bir çukurda falan balon yapıyor hemen gerçi yeni nesillere yanaklara balon yapmasın diye zırh koymuşlar öyle duydum.. neticede 3 de iyi ve birbirlerine eş değer kalitede lastikler.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: cliooo
|
Michelin Türkiye şartlarına uygun değil onu baştan söliim yumuşak olduğu için çok kısa sürede yanaktan falan hasar görüyor.
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Clio 1.6 16v
|
Conti'den şaşmayın derim.Bridgestone sert dayanıklı ama ıslakta kötü.Aşındıktan sonra özellikle zayıflıyor.Michelin konusunda arkadaşlar noktayı koymuşlar zaten.
Continental çabuk aşınır ama iyi lastiktir.Performanslı kullanıyorsanız sport contact tavsiye ederim premium yerine. __________________________________ K4M powered by PPR Motorsports |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Cevaplar için teşekkürler,conti almak mantıklı gibi görünüyor.Daha önceki tecrübelerime göre
bridgestone genel olarak bana hep sert geldi ısınması falan çok uzun sürüyor,michelin de ülke şartlarına uymuyor ne kadar dikkat etsen bi çukura giriyosun eninde sonunda,o yüzden sanki 2 sinin ortasında conti varmış gibi ne çok yumuşak ne de sert. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: CİVİC İES
|
ben ies i aldığımda üzerinde toyo proxess vardı .araç 100 -150 arası giderken başlıoydu uğuldamaya.sorunun arka teker poryalarından olduğunu düşünmütüm.ta ki lastikleri değiştirene kadar.michelin pilot exalto aldım huzur buldum dikkatli kullandığın zaman hiç bir sorunun olmaz.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: üç100sekiz hdi
|
kesinlikle bu üçü arasında michelin derim...
__________________________________ subaru technıcal internatıonaL |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: (HaSaN) PV TEG & Airmass :)
|
yazdıkların arasında michelinden vaz geçme , bridgeston çok serttir , conti erken biter michelinden iyisi yoktur o yazdığın grupta ,
ama benim sana tavsiyem '' goodyear Efficientgrip '' i dene derim memnun kalacağına %500 garanti ederim
__________________________________ Benzin 5 TL , Hayaldi Gerçek Oldu ... ![]() Lastik & Jant & Akü ... Son Düzenleyen FiReWaLL; 01-02-2012 17:49. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
Bridgestone tercih ederdim daha önce biçok arkadaşım kullandı gayt memnundu..
__________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
![]() Buarada yokohama C.drive2 için ne dersiniz? |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: (HaSaN) PV TEG & Airmass :)
|
![]() Yokohama bulabilirsen düşünmeden tak derim
__________________________________ Benzin 5 TL , Hayaldi Gerçek Oldu ... ![]() Lastik & Jant & Akü ... |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
pilotlar çok başarılı
__________________________________ Yatak Sarmış Hayatımı Segman Atsan Ne Yazar... Atletic Spor Center
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 2O6 QUIKSILVER
|
Üçü arasında Michelin Pilot Exalto'yu tercih ederdim.
Diğer aracımızda Primacy Pilot HP kullanıyoruz. Yaklaşık 70bin km oldu hala bana mısın demedi. Çok yumuşak bir lastik değil, Michelin'in performans serisi olduğu için yumuşağın serti diyebiliriz. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Audi A3
|
Al al premiumcontact alda hayatında çöpe verdiğin en güzel para olsun
ben hayatımda daha bu kadar rezil bu kadar boktan bi lastik daha görmedim duymadım bilmiyorum ben almadan önce 4 yıllık goodyear larım vardı en az 10 gömlek üstündür arabadan souttu beni premiumcontact geçen bi fren yaptım dursun diye fren pedalını motora sokucaktım virajlada önden arkadan kafasına göre kayıyorum bak tecrübeyle sabit uzak dur git Toyo Proxes 4 al T1R al conti sportcontact haricinde yaklaşılcak bi lastik değilBenim favorim her zaman Goodyear ve toyodur bu 2 lastikte hayat kurtarıcı işlevler var __________________________________ Biz Mercedes ve BMW yi yabancılar, Audi'yi kendimiz için üretiyoruz..
Son Düzenleyen Utku; 04-02-2012 08:54. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Michelin Pilot larda karar kıldım,yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler..
Yanlız bu lastik sektöründe çalışan satıcı lardan daha bi soruma tatmin edici bi cevap alamadım, klasik turkiş,, kendi sattığı lastiği övme diğerleri tu kaka.. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Honda civic 1,8
|
nokian neden bulamadınız onu anlayamadım. piyasada zor bulunuyor fakat biraz zorlarsanız bulunur.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Ben bugün Lassa Impetus Revo dan yana kullandım seçimimi...
__________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
|
|