eski bir flash sahibi olarak piyasadaki çoğu flash hoşaf durumda
Printable View
katılıyorum piyasada ne yazıkki temiz flash yok zaten. dışardan baktığınızda düzgün gözükseler bile ah o karbüratörleri yok mu çıldırtır adamı:) ama kondisyonlu bir flash ı dizel 308 geçebiliyorsa arabamı satar alırım bir tane de ben heralde:))))
şaka bir yana da flash çok güzel kalkış yapacak bir arabadır kısa mesafede diğer araçlara göre çok net yürüyecektir. 13 14 sahiptik cidden tehlikeli ama eğlenceli makinalardır..:icon_tup:
flash s dediginiz arabanın en saglıklısının bile 0-100 ü 12-13 saniye :D oda fabrika verisi,ancak ıkına sıkına 100 metrede BELKİ yer 308 i ,dediginiz dogru hoşaflar zaten bolca.
yapmayın gözünüzü seviim:) 4 sene kullandığım araba 308 dizelde kullandım benzinlisini de kullandım pego dan sanırım kullanmadığım araç yoktur şöyle bir düşündümde sağlıklı bir flash dalga geçecektir. önceki sayfada koyduğum videoda da ayarsız karbüratörle 2.boğaz memesi ufaltılmış haliyle çıkardığı süreye dikkat edin isterseniz
bence de flash s bırakmaz kesinlikle. fairwayın şansı yok mu hiç peugeot 308 karşısında?
flaş alayına zımpara yapar :) arkasındanda fairway gelir(tabi motor durumu iyise ) sonada pug kalır
308 hdi
89 hp (horse power)
MAX SPEED 173 km/h (KMH per hour)
0 - 100 km/h 13.30 s (seconds)
Max torque 22 kgm (kilogram meters)
http://f1204.hizliresim.com/w/9/47q5l.jpg
SONUÇ GÖSTERİYORKİ FLASH FENAAAA ÜZER DÜZGÜN ÇALIŞIYORSA 1 KÜSÜR SANİYE 4-5 BOY DEMEK....FLASHIN MOTORU ŞİMDİKİ GİBİ 1.7 OLUP 1600 KÜSÜR CC YADA 2.0 OLUP 1998CC DEĞİL 1.7 OLUP 1700CC DEN FAZLADIR...
Çoğunluğun dediği 1 flash s 2 fairway 3 pug . :)
Flash S lerin karbüratör sorunu varmış galiba. bir forumda okumuştum 94 ve sonrasında giderildi diye ne kadar doğru bu ?