Smart roadstar güzel olur hatta üstü açılmasada olur Coupe side daha şık bence ama az yakan bir araba değil bildiğim kadarı ile
Printable View
Smart roadstar güzel olur hatta üstü açılmasada olur Coupe side daha şık bence ama az yakan bir araba değil bildiğim kadarı ile
kia koup 1.6 lpg :D
ben bu arabaya bakmıştım , çok düzgün bir arabaydı , roadsterdan da anlarım , alınacak bu vardı internette bayadır sadece..
ama ilan aktif değil şuan , satıldı da yazmıyor , akibetini bilemiyorum yani
Google önbellekten linkini buldum orada iletişim bilgileri falan da var bir görüşün isterseniz..
fiyata aldanma çok aşağılara çekilir bu piyasası çok olan arabalar olmadığı için
roadster düşünüyorsan şimdilik en iyisi bu diyebilirim..
Smart Roadster Roadster 2005 Model 32.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 68726429
sen cabrio değil roadster araç istiyorsun tercihlerinin hepsi çünkü roadstar..
bence arayışını roadster çerçevesinde genişlet belliki sevdiğin tarz o..
roadster araçların keyfi zevki sürüşü bambaşkadır ama ikici elide zor gider..
mx5-mgf - coupen-alfa spider-tigra tt-z3-smart roadstar-crossfire-slk-audi tt-
bir tek alabiliceğin tek araç budur roadstar tadında
http://mycarpictures.org/download/28...igra_TT_05.jpg
http://mycarpictures.org/download/28...igra_TT_02.jpg
Bencede Tigra TT en güzeli tasarım olarak.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...a-twintop.html
Smart roadster alırsan cabrio alma kullanmış biri olarak sana en önemli tavsiyem.Kafana takılan bir şeyler olursa sorabilirsin.
smart alma başına bela alırsın:D bazı arkadaşlar iyi bilir deşifre etmiyim:D
smart roadster in ben de cok methini duydum.
Aynen öyle , bende tavanı çıkıp takılanlardan tavsiye ettim , zaten cabrioların arkası çirkin biraz
Her aracın iyisi kötüsü vardır , piyasada hiç başıma bela alabileceğim pejo yok mu ;)
Ben pejoya 10 tane örnek sayarım sen bir tane smart görmüşsün tavsiye veriyorsun
hayırdır benim tavsiyem sanamı sıkıntı oldu kardeşim? Sen neye güvenerek smartı tavsiye ediyosun? seninki iyiydi die hepsimi öyle? öneri konusuysa herkes bildiğini yazar sen öle güzel böle güzel dersin bende gördüğümü öle *** böle *** derim..?
Ayrıca smart bokdan bi araba kız arabası gibi dandik bişi hiç sevmem babasınıda sevmezdim götümede benziyo zaten vs vs benim görüşüm bu kime ne? sanane?
Ben 3 tane smart kullandım şimdiye kadar , çok yakınımda da var , ben bildiğimi konuşuyorum yani rahat ol
Arkadaş senin gibi değil demekki oraya seçeneklerin arasına smart yazmış bilmem farkında mısın ;)
Adam sana neden smart veya değil demiş sen smart boktan yazmışsın :) Arabanı da merak ettim doğrusu.....
Gördüğünü yaz buraya da bilsin herkes , Allah bilir 150.000de smart almışsınızdır full bakımsız elinizde patlamıştır
Kardeşim naapıcan onları gel 206 verelim sana kalite kokuyo
atıp tutmak kolayda bütçe ve getirileri oranlıyarak millet alışveriş yapıyor.bu ülkede kaç tane pejo var kaç tane smart var arkadaşım.kıyaslarken doğru düzgün kıyasla.sadece 206 sayısını baz alsak yine fazla tutulmuştur. :icon_wack
adama hem 2. eli iyi araç seç diyorsun hemde smart iyidir diyorsun,bu ülkede daha smartı görmemiş,duymamış araç sahipleri var.
Tavsiyem sanamı sıkınıtımı oldu diyeceğine, madem fikrini söylüyorsun bahsettiğin bazı arkadaşları biz tanımadığımıza göre açık açık buraya smart hakkında yaşadığın problemmeri yazda herkes bilgilensin. onun dışınada smartı götüne benzetmen yada smartın babasınıda sevmemen buradaki arkadaşın bu arabayı alıp almaması konusunda pek yardımcı olmayacktır.
edit.: yanlis mesaj.
ben seçeneklere 206 sokalım demedim öyle bir derdimde yok,fabrikam veya pejo bayiim yok,yedek parçasınıda alıp satmıyorum.sadece kalite kokuyor lafına takıldım.bu ülkede ne kadar tutulduğu belli,servis ağı belli,parçası belli.demekki çok tercih edilmiş :icon_wack demek ki fiyatı ve karşıladıkları orantılı gelmiş millete.buna kalitesiz diyemezsin benim derdim bu.adamın aracını aşşağlıyamazsın benim derdim bu.yoksa sana körü körüne markacılık yapıp 25-30 binlik bir araçla 15 20 binlik aracı kıyaslamam.