skoda octavia alsın bence daha guvenli daha geniş.sonucda aynı motor.fıyatları daha ıyı.
Printable View
skoda octavia alsın bence daha guvenli daha geniş.sonucda aynı motor.fıyatları daha ıyı.
ben 122 lik DSG Highline golf kullanıyorum 9 aydır çokta memnunum yakıtta kullanıcıya bağlı 100 tl'lik benzinle 350 km de yapıyorum 200 km de,zaten dizel dsg high ile fiyat farkıyla baya bi benzin alabilirsin keyfide cabası :) merak ettigin sormak istedigin baska birsey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Vw çalışanı olarak 2010 yılında son üretim yılı olan jetta ile yeni jetta arasında bariz şekilde üretim maliyetlerini kısma adına daha ucuz ve maliyetsiz yedek parça temini ile jetta üretimi yapılmaktadır
Son sözüm ne olursa olsun alacağınız vw grup araçları AB ülkelerinde üretilmiş olsun (tercihen audi platformlarını kullanan bazı SEAT modelleri > örneğin seat exeo)
Bende 2011 model bir 1.2 tsı kullanıyorum, bu aracı o kadar kötülemek haksızlık olur kanısındayım. Tamam golf kalite olarak daha iyi ama iki aracın ilk basta sınıfı aynı değil.
Almanya'da 1000 tane golf görürsünüz ama karşılığında 3 tane yeni jette görürsünüz, yani golf ve passat Alman Pazarı'nda yogun ilgi gören araçlar bu nedenle oldukça kaliteli.
Bu arada yeni jetta da arka bagaj amartisoru bulunuyor sadece gizlemişler yani yaylı sistem değil.
510 litre bagajında unutmamak gerek.
Arka bagaj kapağı yaylı sistem sadece aniden sert bir şekilde açılmasın diye amortisör koyup hızını dengelemişler
Almanya ve diğer AB ülkeleri HB ve StationVagon araç tercih eder, üstelik JETTA denen gelişmekte olan ülkelere özel aracı satın almazlar.
Biraz araştırın ne demek istediğimi anlarsınız (Mesela Tiguan için sıra bekler siparişi verenler)
şu anda 2011 jetta'ya bınıyorum 1.6 tdi dsg ve gayet memnunum ben ıkısı arasında kalsam ve sedan dusunsem kesınlıkle tercıh ederdım. İstersen ozelden yazabılırsın satıyorum arabamı.