GTİ GEÇSE CRX OKEYE DÖNÜYOR DERLER CRX GEÇSE GTİ OKEYE DÖNÜYO DERLER 2 UCU OKLU DEĞNEK :D en güzeli herkezin arabası kendıne göre hızlı dıyelım bitsin ;)
Printable View
GTİ GEÇSE CRX OKEYE DÖNÜYOR DERLER CRX GEÇSE GTİ OKEYE DÖNÜYO DERLER 2 UCU OKLU DEĞNEK :D en güzeli herkezin arabası kendıne göre hızlı dıyelım bitsin ;)
aradan gecmıs 20 yıl stock saglıklı yuruyen crx mı kaldı,106 desen okan arkadasımın dedıgı gıbı hepsı stock ama otobanda fare gıbı gıdıyorlar,2 aracında fabrıka verılerıne bakarsınız ne cıkarsa o dur,yoksa bu ıs uzar gıder mahsere kalır:D
rex ve 106 :)
orjınal motorundakı ufak dokunmaları ıle bırcok crx ı geçmiş 206 yı geçmişti. Cruel nikli üyenin 206 siydı sanırım geçtıgı araçta. Ufak dokunuslarla çok cıddı yuruyebılıyor crx aşırı yuklemesını bılemem ama senın araç şuan turgay abıde d16da çok deli yuruyen bı araçdır belkıde TR de ıdda ederım :)
hiçbişeyi tartışmaya gerek yok ....ne stock CRX var nede stock 106
stokta crx yüklüde 106 diyorum
hakakten can öyle bi demişsin ki sanki gti orjinali 9bin dönüyor :) ikisi de yakın devir dönüyolar.
crx de gti da bana kalırsa birbirine denk arabalar. 80lerin teknolojisi ile 90 lı yılların arabasına kafa tutmak gayet iyi bişey
ama gti daha iyi yol tutuyor orası bi gerçek :)
ama yine de crx in tipi 106 nın yanında ferrari gibi bence :D
aga ben orda biri 7 biri 9 dönüyo demedim ki, kendine göre yorum yapıyo herkes, sen crx le dakikalarca devir kesicide git bakalım noluyo, sen de ben de biliyoruz neler olacağını,devir kesicide veya yakınında vites atıpta sağlıklı devir çevirmekten bahsetmedim ben,iki aracın verdiği tepkiler çok farklı.. Yoksa bugün para verseler yine gidipte gti almam ben de crx alırım, kafa tutma olayına kesinlikle katılıyorum, ama bence motorundan ziyade kasasından ve tipinden dolayı halen güncel olan bir araç crx, yol tutma olayı kesinlikle doğru crx te korkarak girdiğim virajı gti ile yapıştıra yapıştıra gidiyorum :D crx foreverrr :icon_tup:
stock crx STOCK gti geçer diye düşünüyorum ama iş egzantirik olaylarına girdin mi 106 her zaman önde olur..
faruk kac para :D pm gec.
bi gun 2. arac alıcak imkanım olursa günlük kullandıgım aracımın yanına ole garajlarda kıyıda kösede saklanan stoc crx alıcam :)