sen hızlısınn mudur :D
Printable View
vtilar kesinlikle kötü değil ama herkez beygire bakıyor bu işlerde işin aslı öyle değil :)
hafiflik hesaplanmıyor rüzgar direnci hesaplanmıyor araca göre viteslerin oranı hesaplanmıyor kısa şanzuman her zaman iyi değildir rexleri japon amcalar iyi hesapla yapmışlar olay bu sadece :)
vti teker gücü 130hp civarıdır standart olarak (fabrika verisi 130hp tekerdir)
vti ada 1050 kilo diyorum hafiflettim :)
1000x130/1050 dersen aracın ton başına beygir gücünü bulursun yani 1 tona düşen güç miktarı 124hp 0.34 rüzgar direnci var stock vtiların
tekerinde 117 hp olan bi crx hesaplarsan 890kg
1000x117/890 ton başına düşen beygir sayısı 131 hp 0.29 rüzgar direnci
rexlerin şanzuman oranlarının kasasına göre mükemmel olduğunu kullanan herkez bilir
şimdi tekrar bakarsan neden böyle olduğunu daha net anlarsın
vti'lar yine yavaş kalmış:)ee o zaman biz kimi geçebiliyoruz çok merak ettim:)
cidden stock 106 ve rex denense keyifle izlenecektir..:)
kalp atacak agaaa :D
tamam 106 ve crx karsılasmasına bırde vtı gırdı tam oldu:D ama malesef hıc bırınınde nerdeyse stock olanı yok,ben yıne derım kı fabrıka verılerıne bakın:D
http://www.techturkey.com/forum/vide...nemelerim.html
EDİT: Paylaşım keyif amaçlıdır 106 yüklü Honda'yı da Pego'yuda seviyorum kimin geçtiğine takılmıyorum isteyen geçsin :)
Editledim konunun altını Honda'yıda Pego'yuda seviyorum keyif amaçlı koydum videoları ve yorum yapmadım ek olarak 106 kadar dbs de yüklü kim geçer kısmını cevaplamıyorum bu muhabbetler dostluk çerçevesinden çıkıyor o yüzden yorum yapmadım isteyen geçsin ben izleyip keyif alıyorum :)
Edit: bu arada Honda videosuda fenaymış :)
Katılmamak elde degil en güzelini yazmışsın :)
sohc crxlere dikkat yakında buralarda da doğabilir :)
yau bu tech beni bozdu yemin ederim yaaaa...
ben ki yillarin almancisi bile rex diyesim geliyor, bir kere bile icine binmedigim halde :D :D
ahahahhaha lan ne hondaymis bea :D
2. veya 3. arac alacak olsam bi rex dusunurum sanirim, stockunuda yerim stock mtock beni baglamaz, koyacan b18c yi, alacan eline jet tasini bi guzel girisicen rex'e ,vuracan kirbaci vuracan kirbaci :D
erkut abi senden bi onderlik bekliyoruz bu konuda :D
cevremdeki bi ton adami eg ci yaptin haberin olsun.. eg lerin fiyati tavan yapmasaydi sadece benim cevremden en az 2 eg projesi baslaticaktik o derece :D
hatta golfu komple soymasaydim ben bile basliyodum az daha b18c li eg ye :D