video koymadıgınız için insanlara inanması güç geliyor sonuçta bahsettığiniz araç dizel ve karşısındakide 2000cc 150 hp benzinli bir araba bence zaten geçiyorsanız tekrar deneyin ve video ekleyin herkezin kafasındaki sorun işaretide kalkmış olur ;)
Printable View
Tipik bir bakimsiz hgt durumu bence..biraz da alt devir kalmis hgt o hizlarda..
hgtci arkadas alsın 1lt 95 oktan yaksın arabasını :D
bende tepe yı muzeye kaldırım balı bı zamnlar hgt gecen tepe :))))))
marka fanatikligine gerek yok
partner geçiyo arkadaş :D
Şaka gibi :D
ben yasadıgımı bilirim 1.3 95hp otomatik vites puntomla kac kere denedik izmirde hepsinde gectim. İzmirde neler farklı? ben tamamen stock hatta full paket (ekstra agır) 95hp otomatik aracla standart partnerı geciyorumda sadece chipli hali, saglıklı bir HGT yi nasıl geciyor? ben bunu anlamıyorum o zmn puntoya chip yapayım sonra vtilarla yuruyeyim bu mu sizce mantıklı olan?
adam geçmiş işte eşşek değilya yalan sölesin :) bravo partnere
zaten kımse bununmantıklıoldugunu ıdda etmıo dıorumkı bende dısardan bırı olsam ınanmak guc olurdu esk pıyasasında yıllardr tek dızel yuruten benım oncekı aracımla cok fazla ugrastım bu kadar yurytemedık hatta onun kasa 1240 kg du ama yazılımı farklı bırı atmıstı buna yazılım esk de esara cıp attı ve ve sadece yazılım la bu halde oldu kımseye bısı ıspatlamaya calısmıorum mrk ettık nolur dıe denedı sonuc bu oldu bende denerken bole bı sonuc beklemıodum yakında 16 larla denemler yapıp onlarıda koyucam bakalım nolucak tepee szden cok benı sasırtıo :)):)):
bı ara turbo yemıstım bunla acaba servıs buyuk turbo falan taktı naptı anlamadık bızde heheeheh:)
1.6 sını rahat gecer ,hgt saglıklı saglıksız adam demıyor kı hgt cok saglıklıydı 10 numaraydı denemıs aksam dun bana anlattı hgt ci sasırdı filan diye olay bundan ibaret ama 1.6 olanı da cok rahat gecer ondan emın olablırsın,ben bilmiyorum görkem abinin hgt sı dısında öyle vti la filan yürüyen.
videoları merak ettim :S
evet video görelim o zaman.
vıdyo gelıcek :)
embıya hgt yı ben kullanabılrmıyım özellıkle ara benı :)
Vay arkadas Bravo geçen partnerda mı görecektik ? yandık şimdi tüm partnerciler caddy falan bravolara vteclere kafa tutacak..
Helal olsun, ticarileri çok küçümsüyolar, ben inanıyorum size :)
saol kardesım
vay arkadas ne partermiş 1.6larla oynuo halay çekio falan bi video koyunda milletin merakı gitsin arkası yarın gibi.
hgt ye yapılmış bir hakarettir bu :)
turbo ve ıntercolere bı bakın derim partnerın belkı sızden onceki sahibi buyutmustur ? chıp falan yapıncada sonuc ortaya cıktı bence mk1 ve mk2 sahibi oldum kac sene kullandım arabadan soguttunuz su an :) en kötü ihtimal hgt nin fotosunu alabılırmyız
1.5 ton 110 bg+dumansız yazılımlı ticari araba 1.6 arabalarla oynuyor hatta yetmiyor 155 hp 1170 kilo bi arabayı geçiyor ne diyelim maşallah
şaka gibi bişey ben 1.4hdı la izmirde oynuyorum partnerlarla muhakkak hgt de bi sorun vardır
Bendede vardı Ecufast yazılımlı partner tepee 2-3 ay önce sattım
Değişik gidiyordu yani baya iyi gidiyordu ama ;
hgt gti vb araçları geçme ihtimali olduğunu hiç sanmıyorum
yaklaşık 55 bin KM de sattım iyi tanırım..
e55 amg ile yürüdüm bugün.bende yazılım var ayırıyorum yani...260 da bıraktık tır çıktı önüme..