User Tag List

Sonuçlar: Evotech vs Revo technik

Katılımcı sayısı
184. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evotech

57 30.98%
  • Revo technik

127 69.02%
Sayfa 1/9 123 ... SonSon
154 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: TSI motor için Evotech mi yoksa Revo mu tercih edersiniz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

TSI motor için Evotech mi yoksa Revo mu tercih edersiniz?

Lütfen menfi yada müsbet yorum yazarken sebebini de belirtirseniz sevinirim.

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tsı dan kasıt gt170 dımı avatardan anladıgım kadarıyla.Revo 1.4 t 125 lıklerde arıza ısıgı yakma olayını cozemedı bır turlu ama sc+turbo olan motorda sorun olmuyor.Kullanıcılarından aldıgım yorumlara gore yazdım

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kurtbil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tsı dan kasıt gt170 dımı avatardan anladıgım kadarıyla.Revo 1.4 t 125 lıklerde arıza ısıgı yakma olayını cozemedı bır turlu ama sc+turbo olan motorda sorun olmuyor.Kullanıcılarından aldıgım yorumlara gore yazdım
    aynn katılıyorum.arıza ışıgı yaktıgını duydum bende biçok kişiden revonun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    goapr kullanan pek yok galiba türkiyede ?

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    superchips öneriyo biçok kişide onuda araştırmak lazım bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende gt 170 var yaklaşık 10K km dir revolu . Ben memnunum, herhangi bir şikayetim yok şimdiye kadar. Genelde agresif kullanmadığım için ortalama yakıt tük. de 100km de yaklaşık 0.4 lt civarında aşağıda eskisine göre. Birde Evotech li arkadaşlardan yorum almak lazım tabi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    revo nun bir kaç denemeden sonra motorun kendini korumaya aldığı, aşırı agresif bir yazılım olduğu ama optimum olmadığı konusunda duyumlar aldım. Evotech ile ilgili pek bir bilgim yok ama Alman işte

APR ve S.chips kullanan varsa onlarında yorumlarını bekliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Revo da 95-98 oktan seçenekeli var yazılımda. Bendeki 95 oktana ayarlı , hep 97 oktan benzin alıyorum. Birileriyle denemedim ama bir kaç ay önce İstanbul-Edirne arasında düzlüklerde 3-4 defa arka arkaya 160/230-240 gibi denedim araçda hiçbir kesilme felan olmadı. Sadece misfire problemi yaşıyordum, bujilerle onunda düzeldiğini düşünüyorum. Henüz top speed deneyip misfire bakma şansım olmadı, göreceğiz bakalım.

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evotech denemelisin bence..

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kürşat abi biz superchipsi kullandık çok soft bir yazılım, optimum seviyeden çok uzak. Tabiki sorunsuz sıkıntısız ama istediğimiz güçleri alamamıştık.

Gokhan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Revo kullanıp memnun kalmayan görmedim çevremde 160-170'lik motorda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Revo da 95-98 oktan seçenekeli var yazılımda. Bendeki 95 oktana ayarlı , hep 97 oktan benzin alıyorum. Birileriyle denemedim ama bir kaç ay önce İstanbul-Edirne arasında düzlüklerde 3-4 defa arka arkaya 160/230-240 gibi denedim araçda hiçbir kesilme felan olmadı. Sadece misfire problemi yaşıyordum, bujilerle onunda düzeldiğini düşünüyorum. Henüz top speed deneyip misfire bakma şansım olmadı, göreceğiz bakalım.
    bilgi için teşekkürler, missfire mevzusunu sen yazınca hatırladım. Bu arada normal turbo basıncı 1,55bar ın üstünü görmüyor. Revo da bu değer nedir bilgin var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evotech denemelisin bence..
    Görkem, neye istinaden böyle dedin

İbrahimcim, sağolasın o zaman s.chipsi eliyoruz.

Gökhan, revo kullanıp memnun kalmayan benim tanıdığım var maalesef, bu arada ben kaçırmışım. Sen 140lık Jetta mı aldın 170lik mi?

MUY37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence revo yu tercih etmelisin , herşeyden önemlisi adamlar sadece VAG grubu için yazılım üretiyorlar ve elde ettikleri güçlere yaklaşan en azından biz bu güçleri alıyoruz sadece yazılım ile diyen bir firma görmedim daha.160 lık TSI lar için Evotech in sitesinde yayınladığı veriler hemen hemen ABT yazılım ile aynı yani 210bg 300nm fakat Revo da 219bg 325nm gözüküyor ki bende Scirocco varken Revo en hızlı yazılımdı superchips i saymıyorum bile custom yazılımlar vs. yaklaşamıyordu yanına Revo nun , şimdi Evotech te popüler oldu TSI kullanıcıları arasında duyduğuma göre fena da gitmiyormuş fakat fiyatları biraz göz korkutuyor sitede yazdığına göre 1000 euro.
    - The Ultimate Sleeper -

8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fangio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gökhan, revo kullanıp memnun kalmayan benim tanıdığım var maalesef, bu arada ben kaçırmışım. Sen 140lık Jetta mı aldın 170lik mi?
    Ne konuda memnuniyetsizlik yaşayanlar var mesela ?

Ben 122'lik Jetta aldım iç kısmı makyaj yiyenlerden modelli olsun bari diye , EcuFast ekibiyle birazcık gıdıkladık soft şekilde sonra

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Süperchip çöp.

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben revo lu olup safe mode a alan araba gördüm bi kaç denemeden sonra..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MUY37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence revo yu tercih etmelisin , herşeyden önemlisi adamlar sadece VAG grubu için yazılım üretiyorlar ve elde ettikleri güçlere yaklaşan en azından biz bu güçleri alıyoruz sadece yazılım ile diyen bir firma görmedim daha.160 lık TSI lar için Evotech in sitesinde yayınladığı veriler hemen hemen ABT yazılım ile aynı yani 210bg 300nm fakat Revo da 219bg 325nm gözüküyor ki bende Scirocco varken Revo en hızlı yazılımdı superchips i saymıyorum bile custom yazılımlar vs. yaklaşamıyordu yanına Revo nun , şimdi Evotech te popüler oldu TSI kullanıcıları arasında duyduğuma göre fena da gitmiyormuş fakat fiyatları biraz göz korkutuyor sitede yazdığına göre 1000 euro.
    Murat, seninle daha önce konuşmuştuk hatırlarsan haklısın revo dan memnun kalan çok insan var. Ancak ben pek rolling yapan bir adam değilim. O yüzden çok sınırlarda bir yazılım tercih etmek istemiyorum. Benim için optimum bir yazılım lazım. Ama henüz evotech yaptıran birinden yorum alamadık tabi

Alıntı Gokhan43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne konuda memnuniyetsizlik yaşayanlar var mesela ?

Ben 122'lik Jetta aldım iç kısmı makyaj yiyenlerden modelli olsun bari diye , EcuFast ekibiyle birazcık gıdıkladık soft şekilde sonra
    Güle güle kazasız, belasız kullan kardeş. Gıdıklayınca tahmini ne kadar güç aldınız peki?

Revo ile ilgili memnuniyetsizlik konusunda ise vaat ettiği kadar gitmiyor desek daha doğru olur. Bizim denediğimiz öyleydi. Başka bir firmanın da hatta GT DSGli aracı benim aracımın gerisinde kaldı… Hal böyle olunca firmaların vaat ettiği güç/tork grafikleri biraz havada kalıyor. Mesela biz 140lık versiyon ile denediğimizde onun yediği fark ile 200ps+ lik bir scirocco ile bizim yediğimiz fark aynı olmuyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fangio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Güle güle kazasız, belasız kullan kardeş. Gıdıklayınca tahmini ne kadar güç aldınız peki?

Revo ile ilgili memnuniyetsizlik konusunda ise vaat ettiği kadar gitmiyor desek daha doğru olur. Bizim denediğimiz öyleydi. Başka bir firmanın da hatta GT DSGli aracı benim aracımın gerisinde kaldı… Hal böyle olunca firmaların vaat ettiği güç/tork grafikleri biraz havada kalıyor. Mesela biz 140lık versiyon ile denediğimizde onun yediği fark ile 200ps+ lik bir scirocco ile bizim yediğimiz fark aynı olmuyor.
    Teşekkür ederim abi temennin için öncelikle Valla tahmini bi rakam söylemem çok zor fakat 140-145 civarı birşey gibi tahmin ediyorum Kıştan sonra biraz daha agresifleştirebilirim bakalım kış geçsin de

Valla o konuda birşey diyemicem ama arkadaşım Revo'lu Scirocco ile agresif kullanımda , normal kullanımda hiç sorun yaşamadı.Şişme problemim var diyordu çok sıkıştırdığında üst üste başka da şikayet duymadım performanstan memnundu genel anlamda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)