Lütfen menfi yada müsbet yorum yazarken sebebini de belirtirseniz sevinirim.
Evotech
Revo technik
Lütfen menfi yada müsbet yorum yazarken sebebini de belirtirseniz sevinirim.
tsı dan kasıt gt170 dımı avatardan anladıgım kadarıyla.Revo 1.4 t 125 lıklerde arıza ısıgı yakma olayını cozemedı bır turlu ama sc+turbo olan motorda sorun olmuyor.Kullanıcılarından aldıgım yorumlara gore yazdım
goapr kullanan pek yok galiba türkiyede ?
Bende gt 170 var yaklaşık 10K km dir revolu . Ben memnunum, herhangi bir şikayetim yok şimdiye kadar. Genelde agresif kullanmadığım için ortalama yakıt tük. de 100km de yaklaşık 0.4 lt civarında aşağıda eskisine göre. Birde Evotech li arkadaşlardan yorum almak lazım tabi.
revo nun bir kaç denemeden sonra motorun kendini korumaya aldığı, aşırı agresif bir yazılım olduğu ama optimum olmadığı konusunda duyumlar aldım. Evotech ile ilgili pek bir bilgim yok ama Alman işte
APR ve S.chips kullanan varsa onlarında yorumlarını bekliyorum.
Revo da 95-98 oktan seçenekeli var yazılımda. Bendeki 95 oktana ayarlı , hep 97 oktan benzin alıyorum. Birileriyle denemedim ama bir kaç ay önce İstanbul-Edirne arasında düzlüklerde 3-4 defa arka arkaya 160/230-240 gibi denedim araçda hiçbir kesilme felan olmadı. Sadece misfire problemi yaşıyordum, bujilerle onunda düzeldiğini düşünüyorum. Henüz top speed deneyip misfire bakma şansım olmadı, göreceğiz bakalım.
Kürşat abi biz superchipsi kullandık çok soft bir yazılım, optimum seviyeden çok uzak. Tabiki sorunsuz sıkıntısız ama istediğimiz güçleri alamamıştık.
Bence revo yu tercih etmelisin , herşeyden önemlisi adamlar sadece VAG grubu için yazılım üretiyorlar ve elde ettikleri güçlere yaklaşan en azından biz bu güçleri alıyoruz sadece yazılım ile diyen bir firma görmedim daha.160 lık TSI lar için Evotech in sitesinde yayınladığı veriler hemen hemen ABT yazılım ile aynı yani 210bg 300nm fakat Revo da 219bg 325nm gözüküyor ki bende Scirocco varken Revo en hızlı yazılımdı superchips i saymıyorum bile custom yazılımlar vs. yaklaşamıyordu yanına Revo nun , şimdi Evotech te popüler oldu TSI kullanıcıları arasında duyduğuma göre fena da gitmiyormuş fakat fiyatları biraz göz korkutuyor sitede yazdığına göre 1000 euro.
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Murat, seninle daha önce konuşmuştuk hatırlarsanhaklısın revo dan memnun kalan çok insan var. Ancak ben pek rolling yapan bir adam değilim. O yüzden çok sınırlarda bir yazılım tercih etmek istemiyorum. Benim için optimum bir yazılım lazım. Ama henüz evotech yaptıran birinden yorum alamadık tabi
Güle güle kazasız, belasız kullan kardeş. Gıdıklayınca tahmini ne kadar güç aldınız peki?
Revo ile ilgili memnuniyetsizlik konusunda ise vaat ettiği kadar gitmiyor desek daha doğru olur. Bizim denediğimiz öyleydi. Başka bir firmanın da hatta GT DSGli aracı benim aracımın gerisinde kaldı… Hal böyle olunca firmaların vaat ettiği güç/tork grafikleri biraz havada kalıyor. Mesela biz 140lık versiyon ile denediğimizde onun yediği fark ile 200ps+ lik bir scirocco ile bizim yediğimiz fark aynı olmuyor.
Teşekkür ederim abi temennin için öncelikleValla tahmini bi rakam söylemem çok zor fakat 140-145 civarı birşey gibi tahmin ediyorum
Kıştan sonra biraz daha agresifleştirebilirim bakalım kış geçsin de
Valla o konuda birşey diyemicem ama arkadaşım Revo'lu Scirocco ile agresif kullanımda , normal kullanımda hiç sorun yaşamadı.Şişme problemim var diyordu çok sıkıştırdığında üst üste başka da şikayet duymadım performanstan memnundu genel anlamda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)