Yuhhh Konuya bak... 1.6 iesin yanında hacimi yüksek bide üstüne utanmadan turbosu olan 1.8t motormu alınır. Eğer maddi durum el veriyorsa kesinlikle honda..
Printable View
Yuhhh Konuya bak... 1.6 iesin yanında hacimi yüksek bide üstüne utanmadan turbosu olan 1.8t motormu alınır. Eğer maddi durum el veriyorsa kesinlikle honda..
passat aldık honda ies almadım diye çok pişman olduk:D acayip değer ediyor ya:D benzin fiyatını geçti
aynı yıllarla karşılaştıracak olursak yanına bile yaklaşamaz hondanın :) 88-92 yıllarından hondanın yanına yaklaşamaz audi... yaklaşabilirsede o yıllarda sadece 2 modelle yaklaşır oda audi v8 ve audi 100,200 quattro ile.... hondaya 93 den sonra bişi demem sıçtı çünkü... tabi yeni nesil amerikan hondalar ve acuralarda audiden aşağı kalır yok hemde 3te 2 fiyatına... :icon_tup:
arkaslar masallah dıorum konu patladı gıttı a3 te karar kıldım kesınlıkle bı a3 alıcam 1.8 t sımıdkı en buyuk sorunumuz temız bı a3 bulmak bu konuda yardımlarınızı beklıorum
zaten hgt gecen tepeye bınmemeye tovbe ettık tech aılesınde bazı ark yalancı yaptı bızı herneyse yakın zamnda temız bı a3 bulup alıoruz bundan sonrakı konumun bu a3 aldım nasıl sızce dıe sormak olucak :))
Bir hondam olsaa heryerde onu savunsaam,ne bmw ne merso ne audi ne vw hepsi viz gelir baaanaaa,vtec acarimm kacta acar bende bilmiyorumm ama actiginii gorduuum,ah bir hondaam olsaaaa
Size hondaci siiri:DD dostum a3te karar kilman mantikli 1.6 a3 deseydin olmaz ama 1.8t candir.sitede satilik vardi galiba bitane
forumda tum konuları takıp edıorum neredeyse bole bı konuya daha denk gelmedım. yorumlara hasta oldum maasallah cokk guzel merak edıorum acaba bu konuyu okuyup hala ciddi manada ies dyen varmı ? :)
herkez benim kadar ciddi ies alınması konusunda galiba:D:D:D:D:Dahahaha
bende ferrari var hala ies e biniyorum.ies ten aldıgım zevki ferro vermiyor
mesut dogru yolu bulman guzel
Audi 1.8t ye tüp hey Allah'ım yaa sen Honda al kardeş ;)
Bu zihniyet stock 350hp ye kırılmayan motora tüple sibob kestirir :ofk: