merhabalar. konuyu bilgi almak amacıyla açtığım için sohbet kısmına açtım ama doğru olan karsılastırma bölümüne mi açmalıydım emin olamadım. bugün babamla konustuk ve golf ü satarsam önümüzdeki üç dört ay içinde scirocco alabileceğimizi söyledi. gerçekten sevdiğim bir araç. 1.4 tsi 160 lık olanını kullanma sansım oldu ama 2.0 ı hiç kullanmadım. bu iki araçtan herhangi birisini kullanan özellikle de 2.0 tecrübesi olan arkadaslarımdan ve abilerimden rica etsem artılarını eksilerini anlatabilirler mi. internette aradım forumda da aradım ama 2.0 la ilgili elle tutulur kullanıcı yorumları pek gözüme carpmadı.
-ben aracı günlük kullanım için istiyorum. 1.4 alırsam yazılım filan ufak ufak dokunmak istiyorum ama 2.0 alırsam uzun bir süre aldığım gibi binerim sanırım.
-benim için öyle millete atar gider yapmak içinden gecerim gibi konusmalar yapmak pek sıcak gelmiyor. trafikte birisi sıkıştırdığı zaman sıyrılıp kurtulmak ya da birisi beni selektör manyağı yaptığında basıp sol şeritten ayrılmadan akıp gitmek isterim. veya normal zamanda birisi gelip sataşırsa ufak tefek kafa tutmak isterim.
-alacağım aracın dsg olmasını istiyorum bu da farklı bir konu.
-bir de yakıt konusu var. kullanan kişilerden rica etsem 1.4 ün ve 2.0 ın ortalamalarını paylasabilirler mi ? yakıt ister istemez önemli bir faktör benim için. çünkü öğrenciyim ve tek gelir kaynağım herşeyi borçlu olduğum babam. yakıt konusunda onu çok üzmek istemem. bu konularda bana yardımcı olabilecek kişiler varsa çok mutlu olurum. şimdiden teşekkürler![]()