bi hondacı olarak, clio alırdım.
fiyat aralığı nasıl bilmiyorum.
ama diğer kalan her şeyde clio sport diyorum, gidişi,yakıtı,özellikleri vs. vs.
Printable View
bi hondacı olarak, clio alırdım.
fiyat aralığı nasıl bilmiyorum.
ama diğer kalan her şeyde clio sport diyorum, gidişi,yakıtı,özellikleri vs. vs.
orkut beni accord sahibi yapacaksın ısrarla.. :D bende çok seviyorum accord'ları ama hanım zor kulanır o düşündürüyor beni.. :)
yaa bi kaç clio'ya baktım sürüş pozisyonu hiç hoş değil honda'dan sonra sıkıcı bir oturuşu var.. :(
alışılıyor.. 4tane airbag digital klima cd çalar sunroof yol bilgisyarı ve yakıt tüketimi unutturuyor herşeyi :D
orkut 1.4 is'i satıp accord aldım 2000 model.. kafama soktun aldım valla.. :D
clio sana ufak gelir kanka sana sedan yakışıyo
ulen ne adamsın :D
ciddi misin ?
murat sevndm guzel terch olmus buyuk araba keyflı olur
sorma kanka büyük araba sevdası vardı sonunda oldu.. :)
Lütfen Peşimden Gel Staylaa.. :D:D:D
vallahi 2000 model accord 1.8 ils aldım sunroof yok sadece.. :)
F18b2 :)
eyvallah serkanım büyük araba gerçekten keyif yaa.. :)
elinde çok tutmicaksan hondalardan seç, hatta ilki, satışı kolay olur. kaza bile yapsan, değeri düşmez, hatta artar =D en kötü aldığın fiyata satarsın. uzun süre binmiceksen ies derim ben.
Uzun sure hondaya bindim hala biniyorum hicbir aracimdan zarar etmedim hatta kar ettigim bile oldu. Uzun sure keyifle binmek icin accord aldim cok rahat bir surusu var cekisi durusu cok etkiledi beni bekledigimin cok ustunde. :)
hayırlı olsun
hayırlı olsun kanka.kazasız belasız
euro civic bir avantajını söylıyeyım size
direk si beynı takılmakta belki harnes gerekebilir. hp olarak bir artış oluyordu ama kaç hatırlamıyorum.
pistonu cukur piston vardır sıkıştırma düşüktür Sİ pistonu takarsanız çok fark olur.
shoch vtecte yapılabilir.
donanım olarak aslında çok guzel
sorun türkiyede 2 elde tutulmuyor bu araç neden tutulmadıgını bilmıyorum yapan olmadıgı için mi yoksa ????
euro civicler hiç bi dönem tutulmadı tutulmayacak. sebebi honda türkiyenin terbiyesizliğidir. bu arabaların ne parçası bulunur ne de tamirinden anlarlar. bi depoyu sökecekler yetkili servis deponun yerini bilmiyor. ben tarif ettiysem de yediremediler arkadan başladılar sökmeye. neyse ki vitesin orda bulmuşlar koskaoca depoyu :D allahtan tamponda filan değil yoksa motoru da indirirler :D
Tamamen arabaya aşık olduğumuzdan sabrediyoruz. yoksa çekilir dert değil. insan iç bakalitleri elinde bulundurmaz mı?