1.6 16v olan cliolar öle ahım şahım yürüyen arabalardan değilki bence rsi hiç bişi yapamaz gti 1 - 1.5 boy geçer
Printable View
drag olsun roll olsun 106 her şekilde alır
teknik verilerine bakarsak standartları arasında 0-100 sadece 0.2 sn faRK var
bu durumda chipli rsi arayı kapatıp öne geçer, ama çok fazla da geçemez burun çıkarır anca...
rsi çok iyi giden bir araba değil bence chipliside geçemez 106'yı.
Arkadaşlar şakamı yapıosunuz 106 2.0 lt 150 hp lik meganı dahi farkla geçio ne clio rsi roll drag top speed ne olursa farketmez
106 fena üzer ki çok üzdüğünü gördüm.
chıp egzoz vs.vs. clıo RSI 130-135 hp yı yakalarsa 120hp 106 ıle kaafa kafaya kalabılır.
tabı RSI bıraz rejıme gırerse rahat geçer.
olmaz dıye bısey yok.yeterkı hp sı 106 nın bıraz ustune cıksın.
iide clio 130 hp olsa nolurki sanki 106 120 hp lik bi araba gibimi gidiyor 106 daki nokta hp deil aktarma ve ağılrık çok ii ayarlanmış ve saçma sapan bi araba olmuş
yani bence mukayese etmeyin derim
ben megane 1.6 la kafa kafaya gidiodum filtreli ve egzozlu 106 gtiyla biraz yuklemeyle...
ya bu alaycı tavrını anlamıyorum kardeşm, sna ispatlamak zorunda dillm, atmosferikken iyi yuruyen bi arabaydı bnmki....ama illa 120 e kdr ondeydım genelde 130 da basbasa, sonra 140 da onume geciodu...konuyu kirletmenin alakası yok...
abi konu burda bkımsız meselesi de deil, sadece filtre ve egzozlu bi 106 gti yla neden yuruyemesin atmosferik yuklu k4m motor? renault u cok kucumsememek lazım..ama 106 gti kucuk modifyelere bile iyi cvp vern bi araba...konuya donersek rsi nin hacim avantajı da var..