videodaki 184 lük + box olması lazımdı ozaman. crx in buji kablosu arızalıyken hali buydu yanlış hatırlamıyorsam... bu avni crx di :D
Printable View
arkadaşa sordum bmw 3.20d 184 hp lik + chipliymiş
ee şimdi ne diyonuz şimdi :D
box'lı 184lük 320 dizel ile crx denedik biz adanada. 220ye kadar beraber gittiler sonra bmw aldı.
gitmez gidemez polemigine girmeyin gidiyor :) crx dynoda 143 hp vermişti.
abi benim AVN rex işte sadece filtre headers egzoz vardı hı bırde o gun bujı kablolarından bırı arızalıymıs degıtırınce daha farklı gıttıgımız vıdeo vardı. 320 D184+box vardı.
ben denedim 200 den sonra yavaş yavaş geliyo ve geçiyo :D
bizim crx'te ebay malı headers 55lik boru buddyclub son susturucu ve simota big tube vardı. 143 hp tekerde verdigi deger deil tabiki.
184 lük 177 liğe her viteste bir boy atıyor.gözardı edilecek bir fark değil.
abi 3.20'nin sonunda ki ''d'' olayı kafa karıştırıyor manuel ise 3.20d yürür gibi geliyor bana
demekkı b16 rex olsa 184 luk bmw ye yazık olcakmıs..
3 - 4 yaşında araçlar olsa konu, öyle olur böyle olur denir. Ama bunlar 22'lik delikanlılar. Biri kalkar sağlıklı Vti'larla yürür, diğeri Si'ların arkasından gelir vs.
Araçların kondisyonu çok önemli, AVN Rex üzerindeki bu parçalarla böyle gidiyordu diye Crx'ler 320d'ye tutunabilir demek yanlış olur.
Özetle CRX var CRX var.
nokta :icon_tup:
Dip not: Ben hep videosuz takıldığım için kaynak video koyamayacağım ama bende yolda 3.20d ile denk geldiğimde (164 mü 177 mi 184 mü) bilmiyorum ama baya baya önünde gidiyordum. O zaman saedece 51 lik boru + filtre vardı. Sağolsun Mustafa kardeşim video yıldızı yaptı reximizi, sayesinde kaynak bol :icon_tup:
ehtıyar sapıtmısınn yıne :D
cuma akşamı kısmet olursa deniycez chipli 184 lük 3.20d ile ,kazamız mübarek ola :D
Boxlu 184 lugu bızım mustafanın crx (avn) bellı bbı hıza kadar onundegıdıodu uzunda gelıodu 320d.kolay gelsın :D
crx le si noluyor aynı speclerde
crx saplıyor
crx ıle sı kıyaslanmaz bıle:D
gursel abı kanadını soktu bılmıyorsunuz sız ordanda 2 boy alır:D
*** borusundan ıntake kıt 2 boyda ordan alır :D
(DENON)
184 luk 320d .
ee deneme olmadı mı