uuuppSSs dükkandan yazmısım dalgınlığıma erkan abinin üyelikle yazı bana aittir :) (TUGRAL: haydaaa bu da kardesin üyeliğiymiş)
Printable View
tugral stock crx motor güsel se vtec le aynı yürüyemez yanlışın var ancak ve ancak kısa takılırsa ozaman aynı yürür hatta az biişi de önde olablir
impo kafa kafaya gidemez vtecle ama hemen hemen denk gidiyor denedik biliyorum
motoru temiz + kısa lı crx varsa impoyu gecer ama şu andaki crx lerin gecicegi mechul denemek lazım
impi 2.0 hacim var 4 x 4 falan cok farketmiyor güsel torklu yürüyor arac
ahahha az mıncıklanmış senin ki gibimi :)
bence 2.0r ile crx gecebilir (tabi bakımlı ise sonuc olarak yaslı arabalar), en iyi ihtimalle kafa kafaya olur rolling de.
ama wrx ile kıyaslamaya gerek yok, yurt dısı videolarına pek inanmayın abi cogu fake:)
ya zaten vereiksle denemeye bile gerek yok yüklenmemiş crx'i. Ama 2.0 r la güzel deneme olur. Kemal o "K" plakalı 2.0 mıydı?
hmm şöyle basitinden bir video ekleyeyim :)
http://www.youtube.com/watch?v=bgtMaX1ec6I&NR=1
açıklamada yapın videoda ne oluyor sirkette yasak izliyemiyorum :D
2.0r vs 2006 1.8fitenk ama araç manual mi auto mu bilmiyoruz
imp bayağı bayağı bi açıyor 30-200 rollingte
sanırım bi 10boy oluyor :)
Civic oto. olabilir mi ? herhangi bir ivme değişikliği yığılma falan yok gibi..imprezada bariz vites değişimleri görülüyor..
K plakalı impi WRX.odan kalkarken subaru önde olabilir ama 400m de belli olur daa önce denenmemiş bişey denemek lasım:D
tanıyan varsa benle deniyelim sonra d16 ile deneyelim sonra ben d16 ile deniyim sonra deneşelim hep beraber canım sıkıldı arabam yatıyor :D
civic 1.6 mış gibi yaw bu kdr fark normal deil
ama bide şu var crx le 1.8 civic farklı yürür yaw,temiz bi crx le h.back 1.8 civic arasında 0-100 de nerdeyse 1 sn fark var...
Bence de crx alır.