mustafa illa atmo olsun devir çevirsin istiyorsan S2000 al bence..![]()
mustafa illa atmo olsun devir çevirsin istiyorsan S2000 al bence..![]()
muhammerin dediği gibi; ep3 de çıkaracağın masraf sekromençler ve debriyaj olur. Onun dışında masrafsızdır, eşşek niyetine kullan gündüz işe git, akşam rollinge git. bende ikinci araba olarak 1,4 lacetti var. ep3 le aynı yakıyor. Yani diyeceğim o yakıtıda üzmez. Satmak istesen rahat satılır. Modifiye parçalarını heryerden ve kısa zamanda bula bilirsin. Orjinal parçası zaten zibil gibi.
STi gelince; ben 4,5 - 5 yıldır ep3 biniyorum , bir gün mutlaka STİ almak istiyorum.
hani bakuıyorumda birbirinden çok farklı otomobiller karakter olarak bakım masrafları stiın biraz fazla olabilir ama bazı yönlerden avantajı var ep3e, aynı şekilde ep3ünde avantajları var stiya göre biri 4 çeker biri değil atmosferik vs senin seçimin önemli aslında rcye bindin yerinde olsam sti alırdım![]()
körler sağırlar
kar yağar yarğmur yağar honda garajda kalır.. yaz olur bahar olur honda dısarı cıkar..
kar yağar yağmur yağar yollar kapanır.. sti hep dışarda durur..tayyara ince conta takarsın emmemanıfoldu yok headersıti yok filtre setıydı götu cıkar 250 anca olur..
stiye tek program atarsın net 300 oLur..
ailenli alırsın tatile cıkarsın incen onden biri iner ..tatıle cıkarsın bagaj kocaman arkası kocaman.. araba dar gelmez yollar dar gelir![]()
bence de sti... zaten 3. araba olacak birde ankarada oturuyorsunuz bakımı parçası sıkıntı olmayacaktır...
kışında ayrı bi zevk...
03 STİ
imkan ve şartlar el verirken STI mutlaka hayatta alınması gereken araçlar listesinde kafaya oynar..
Burda birçok kişinin isteğidir hayalidir garajda mutlaka bir STI bulunması..
yanında ne olursa olsun tadı başka mübarek aletin..
tech de kan cıkartır honda subaru baslıgı![]()
vaktınız olursa bıgun tork a gıdıp Orhan ustaya sormanızı ıstıyorum STI mı CTR mı dıye![]()
sti 1tl yakar deniyor. kim yakiyor nasıl yakıyor anlamıyorum. 1tl yaktıracam diye uğraşırsan herhalde yakar, ama
şehir içi tüketimim 9 ile 10 lt arası değişiyor sakin kullanımda. basınca 12lere çıkıyor. gerci benzin bu hızla artarsa km de değil 1, 2 tl de yakar.
Bence sti harseyiyle daha onde olucaktir freninden motoruna 4 tekerden cekisinden kasasina vs vs ama yakit konusunda bisey diyemem bir arkadasimiz 9 litre yazmis eger sti 9 litre yakiyosa hic kacirma derim dayimda otomatik ies var o sehir ici 9-10 litre ortalama yakiyo![]()
Sti ve ep3'u kendimce kiyaslayayim :
Ep3 : yandan baktin mi utu gibi araba , tipi mipi yok
Sti : yandan , onden sagdan soldan baktigin zaman, en fanatik hondaci bile arabaya bak be! Nidasi atar
Ep3 : suspansiyonu son derece yumusak, normal gunluk kullanim icin zevkli
Sti : bobrek tasi dusurmek icin ideal. Suspansiyonu cok sert. Araba icinde su kafasini yukari asagi sallayan oyuncak kopek gibi gezersin.
Bu arada parcasi pahali diyenlere de lafim var, nesi pahali yahu? Alfa romeo da pahaliydi tabi...
Mitsubishi ile kiyaslamayin su subaruyu yahu.
Sti debriyaji set olarak : 1000 tl
Maf : 400 tl
Bujileri : bildigin bkr7eix tak gec
Honda ile sti i kiyaslama mustafa. Evo vs sti desen anlarim , ama ep3 ile sti , elma ile armut kadar birbirine benzer...
Mustafa piyasada bek duzgun sti yok
kımıne 5 kere motor yapılmıs
kımının hararet sorunu var
acıkcası turbo olunca problemlı araba
Ote yandan pıyasada duzgun ep3 de yok cogu patlak
ama motor uzun omurlulugu bakımından ep3 derım
zaten hızlı turbo araban var
bence bırazda atmosferıgın tadına bak
ama tabıkıde sti apayrı bırarabadır her gencın bınıp kullanması gereken bı arac
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)