kardeş gider dedin pd lerin gücünü biliyosun ya corsa nedir bilen varmıı:)
Printable View
94 gsi sfi olsa yürür gider dicektim hele ki lexmaul,mantzel tarzı bir manifol doğru düzgün bir yazılım egzoz la sıkıntı çok büyük oluyordu ama ama ama sizin tariflerinize göre 96 ecotech 106 beygir olması lazım pek şansı yok arkadaşınızın kasmadan alırsınız bence.
bende tigra vardi corsa gsila ayni motora sahipler tek fark corsanin daha hafif tigranin aerodinamiginin daha iyi olmasi..
seri bir araba ama bir gti kadar degil ozellikle 3. viteste cakiliyordu o motordan cikacak guc atmosferikte tas catlasa 130-140 hpdir rahat gecersiniz.
Dizel tabiki alir gider:)
Sadece yazılımla mı 180 hp aldınız?
Cordoba geçer ben 1.5 ton superb ile saxo kovalıyorum :)
Oynanik hali tehlikeli eger oynanik ise suprizlere hazırlık lı ol acık kapı bırak :D
gsi'ı hafife almamak lazım...
Valla arkadaş ya biliyodur bişeler vardır o yüzden iddalıdır yada ölesine herkese atarlıdır Mesela Kayseride ilanlarda bi flash var. Adam modifiyeli bilmem pistonda filanda 3.vites 160 4. vites 200 5.vites 220+ demiş bide video koymuş:D merak ettim girdim videoya youtubede 0-100 ü 21 saniyede görüyo:D böyle adamlarda var yani piyasada :D ama zannetmiyorum dediğiniz gibiyse cordoba alır diyorum ben ama gsi yı yabana atmamak lazım tabi özellikle 95 öncesi.
gsı yabana atılcak bir araç deyil ama ben de parcalanmadan gecer giderim diyorum
cordoba delerr..
Hertürlü cordoba alır gsi hiç şansı yok video koyarsan seyri güzel olur :)
takdir edersinizki dragda tork uzunda beygir önemli, lakin sizin aracın bütün verileri gsi a göre çok daha yüksek zaten ağırlık belki dezavantaj ama vites aralığınızın süresi ile bunu telafi edebilirsiniz biraz.... her türlü cordoba diyorum...
arkadasına selam soyle bıraz daha teknık detayları ogrensın. hepı topu 100 hp lık arabayla sana nasıl gıder yapıyor onuda anlayamadım.
Yapacagınız bır yarısta aranıza mng kargonun ucaklarından bırı kadar mesafe olması lazım tırı falan gectım artık.
Daha geçemediniz mi? Bir hafta olmuş ta..
evet sonuç ?