Barbarosla alakalı değil filtre, aküm onde olduğu icin pipercross viper sığmıyor fakat çözümünü bulduk, müsait oldugum zaman montajı yapılacak.
Printable View
Polo gti'la denedim demişsiniz. Geçmişsiniz ama benim bu sınıfta A1 1.4 tsi 185 hp de dahil polo gti'ı hiç birinin geçemeyeceğini düşünüyorum. Çünkü sınıfında yere en iyi aktaran ve performansını en iyi veren polo gti diye heryerde yazılıyor çiziliyor.Bakım eksiği vesairedir ya da vites atma olayını tam çözememiştir polo gti'cı tahminimce. Dediklerimi sakın yanlış anlamayın bu benim görüşüm. Keşke stock iken denk gelseydi bir fabia vrs be :) Duhan abi dp'siz biraz zor gibi fabiayı geçmen ama uzunda tutunursun diye tahmin ediyorum. ;)
Arkadaşlar fabia rs'in 1300 kg den aşağı olmadığını belirtiyim bilmeyenlerde öğrensin. Vw grubunda katalog verileri fazla aldanmamanızı öneririm. Bir de YGZ96 ismini bilmiyorum yaşını da bilmiyorum dostum ama denediğiniz de nasıl bir asfaltta denediniz polo gti'ın TCS'si kapalı değildi ve sizinki kapalıydıysa geçmeniz normal. Aksi şekilde geçebilmeniz verilere göre kesinlikle fizik kurallarına aykırı. Skoda Fabia RS vs VW Polo GTI 1.4 TSI - FastestLaps.com
Şimdik ortalık karışmış :D
Ben VRS i 1150 KG falan biliyodum tam VRS alır uzunda Rocco yaklasır geçer diyicektimki VRS 1300KG dendi :D hakkaten 1300KG üzeri ise VRS ilk basmada kafa burun çıkarır rocco uzunda herturlu alır diyorum...
Bu arada Duhan abi Roccolara STG 2 geldimi nedir durum birde stg 2 için mecbur olan seyler nedir eger geldiyse?
Bu arada Safa'nın cupra, rocco ve Vrs'in dyno verilerini karşılaştırdım. Değerler tekere iletilen güçlerdir.
-------------Fabia---- Scirocco-----Cupra
4000 rpm --116 --------175------145
4500 rpm-- 142 --------189------155
5000 rpm --164 --------190------185
5500 rpm --186 --------190------195
6000 rpm --204 --------187------199
6500 rpm --199 --------170------185
Cem kg soruldugunda en güvenilir bilgi katalog verisidir, o yüzden onu yazdık, kantar da vag grubun daha ağır çıkabildigini görüyoruz elbette,ama karşısındaki de rocco yani ekstra agırlık sözkonusu ise ikisi için geçerli bu ihtimal :), illa kilo soruldugunda ikisinide kantar a mı çıkarcaz, Emre gibi (mayham :P)
Evet Tekere verilen güçlern ortalamaları alındıgında
Rocco: 183.5 ile en güçlü
Cupra: 177.3 ile
VRS: 168.5 HP de kalmakta
BUna göre yorum yaparsak Manuel rocconun ağırlıktan kaybı bayagı fazla ben 200 e kadar 3 4 boy açmış oluyorum çünki ama uzunda geliyo geçiyo 220 230Kmh larda...
Vrs de bu güç ile roccoyu geçmesi bence zor tabi Dyno nekadar saglıklı onu bilemiyorum...
Arabamın ruhsatında 1346 kg olarak geçiyomuş :D
Panpisim gecersin rahat ol :)
Duhan abim, band değerlerin çok iyi, ben şaka yapacagını düşünüyorum :)
100 Oktanı Daya Duhan abi :D:D:D
İlk Gazlama 4000 5000 RPM arasında yapılıyor tabi sonrası için dediğiniz dogru ilk basmada 4000 5000 RPM in önemi büyük kimin yere verdiği fazla ise zaten kafayı atar öne... Kim nekadar devir çeviriyor hangi aralıklarda vites atıyor onu bilmediğimden uğraşmadım onları hesaplamaya kabaca güçler ortada...
5000 binle roll mü yapılır yahu, çekin onu az aşağılara , max tork lara :)