Anıl hangi viteste hangi devirde bir üst vitese geçeceğini iyi biliyor da o yüzden. Yoksa polo gti'da Anılın şu an kullandığı gibi kullanılsa en az yarım boy yine geçer. :) Dediğim şekil 2 boy farketmiyorsa söyle Anıl :)
Printable View
Bence kendin atmana da gerek yok. Misal Manuele alip 2 de 60 da basmaya basladin. Gazi dipler diplemez araci once D ye ve hemen sonra S e alirsan o zaten ust viteslerde gereksiz devir cevirmiyor. En uygun devirde bir ust vitese geciyor. En azindan benim aracda oyle( 6 ileri) manuelde vitesi kendisinin atmasini beklersen her viteste 7200 ceviriyor ama S modda ornegin 4. viteste 6700 ceviriyor.
Dun aksam gelip mini gp ile denemek istiyodum Anil gerek yok abi deyince cikmadim evden , guzel gazlamisiniz araclarin hepsine masallah :)
mini gp ye sasirdim daha iyi gittiklerini biliyorum, ibonun rs ve rol vti iyiymis ikisininde silahlari var daha hizlanacaklar :) Bu arada Anili kizdirmayin hepimizi skertir valla:D
Ben typerla An yi gectim adam 400hp fazlasini yapti bunuda yaparsa isimiz zor boyle deneyin iste :)
Rodajim bitti :)
aramazsan ayvalıkta yan yan çarparak arabanı hurduya çıkarırırım ona göre ceeeeeeeeemmmm :D hahah
Tamm bugun olmazsa pazar da olabilir.
Bugun cok mumkun olmayabilir
Yine de pm atarsaniz sevinirim:)
Gelirsem mutlaka haber veririm. Belki Can,Anılgile haber verirsem Kadir abi müsait olursa çağırırlar geldiğimde Kadir abiyle (En hızlı clio rs) de denemek isterim. Belki üzer bizi ama yılların şefi 5 senedir tanıyıp da yüzyüze tanışamadığım Kadir abiyle tanışmış olurum. :)
Mustafa pazar gunü ben müsait değilim.
Bu aksam olsa iyiydi.
9-10 arası mc deyim sana uygunmu
Birazdan cikiyorum:)
Mc de kimse yok
tlf no 533 819 on uc 41:)
Alla alla mc Lee karışmadı demi. Mesa plaza mc deyiz
2 kez denedik dun
Ibo yarim ila 1 boy onumde 200-220lere kadar
benim araba 1200kmde henuz ve 1300kg yanli bilmiyorsam
Ibo'nun arabada neler var bilmiyorum tam filtre egzoz emme kelebek polish var. 2 spor koltuk ve gerisi sokuk.
yanlis varsa Ibo duzeltir. yazilim var mi bilmiyorum onu da:)
cok zevkli oldu benim acimdan cok olmus araba denemeyeli:)
tesekkurler:)
Videonuz var mi?
Video ceken arkadaslar vadir illaki bende yok ama:)
mustafa sen yaşıomusun :) araba koleksiyonmu yapıosun :)
bende teşekkür ederim mustafa.güzel deneme oldu.stock 1.4 4 kapı otomatik tam şaka makinası:Dyazılım egzozdan sonra cok zevkli olur
ilk denemede 5 e atmadan bıraktık sanırım tam hatırlamıyorum.
ıkıncı denemede 210 da 2 boy gibiydi ama aynaya tam bakamadım ben.
bende filitre-egzoz-kısa-emme,kelebek var.yazılım yok.
on koltuklardan 20 kılo arka koltuklardan 15 kılo toplam 35 kılo hafıfım fakat 30 kıloya yakın yalıtım var:)
elinizde kanıt varmı der gibi olmuş:) video var yuklıcem:)
aynen cok guzel araç. 4 kapı olması cok ıyı. ama 2 kapı alacak olsam ibiza cupra alırdım.görüntüsü daha hoş bence.
fakat reno meno ama adamlar 2000 yılında sağlam makina yapmışlar:) 2012 hothatch lerle aşık atıyo halen:p
Ankarada olması rakım bakımından etken olmuş
İstanbulda aynı speclerde ciğerli bir RS stock poloya bikaç tır sokar
İstanbulda hızlı walla :D:D yavaş sevmiyo arkadaşlar.. peki bişe sorcam revolu roccomu hızlı stock polo gti mı ?
Revolu rocconun tam olarak speclerine bağlı. Sadece yazılım varsa ama adam akıllı bir filtre,iridium buji, en azından cat back egsoz ve intercooler yok ise tek başına revo yazılımlı rocco stock polo gti'la bile yürüyemez. Ama bunların tamamı olan bir 160 rocco manuel, stock polo gti'a 6-7 boy atar.
Sonuc farkli olur ona bisey demiyorum da arkadas biraz hizli ona dedim:)
:) yanlış anlaşılmasın ben rs deler geçer anlamında demiyorum ama rakım çok farkediyor burdada çok denedik egsoz yazılım filtre emmeler polishli rs i revolu roccolarla bocanegra polo gti ile filan sonuç öle yan yana olmuodu yoksa polo gti hem hafiflikten çok iyi .
ben ibonun speclerden daha az kendi RS im ile poloya bizzat o farkı attım
230+hp dynolu bocanegra danda 2 boy kadar gerideydim.
sıkıntı yok ben RS ile boluya gittim araba geberdi rakımdan
İstanbulda Rs evrim geçiriyor moraliniz bozulur
Valla atar gider yapmak bana göre değil. Geçilirsem de moralimi bozmam. Bozabilecek varsa da buyursun bozsun bozabiliyorsa. Aracımı fırsat bulursam tatil zamanı felan İstanbul'a getiririm. Polo gti 4 kapı cam tavan hafif değil 1300 kilo :) Bir kaç ay önceki veya şu ana kadar tam specleri iyi seçilmemiş tsi'larla şimdikileri bir tutmayın derim. Sonra can sıkıcı durumlarla karşılaşmayın. :)
ayrıca aracımız 1300 kilo falan diyorsunuz ve 1.4 hacim turbo
kıyaslanan araç aynı güçlerde 200-250 kilo daha hafif bi 2.0 RS
hemde polo stock olcak RS kısalı egzoslu filtresi polishli falan
ne bekliodunuz tutunmayı falanmı ?
Ayrıca Cem Özer senin aracın sanırım yazılımlı falan geçen gün kadran videosu çekmişsin izledim sen stock polodan ne kadar hızlısın ? ben sana eski RS imle atacağım farkı söyliyim