Ben seçerken çok iyi seçmeliyim çünkü babamın bi sözü vardır; En güzel şıklık, sadeliktir.
O yüzden modifiye edemicem üstünde öyle çok oynayamıcam. Malesef...
Printable View
Ben seçerken çok iyi seçmeliyim çünkü babamın bi sözü vardır; En güzel şıklık, sadeliktir.
O yüzden modifiye edemicem üstünde öyle çok oynayamıcam. Malesef...
kısmetbe egzos ve jant yeter zaten coupesi ni aldırabalirsem daha iyi olucak ;)
Dun a5 kullandim tek kelimeyle igrenc bi araba oturus pozisyonu koltuklar tavan tipi sagi solu hic begenmedim bana gore her sekliyle mercedes hatta 0'i kaldiysa makyajsiz c serisi :)
yenilerş daha güzel ya bence :)
peki alınırsa neler yapılabilir
nasıl yani chip uygulanamaz mı
aynen katılıyorum hepsi aynı önden ayıramıyorsun nerdeyse ama Mercedes öylemi asil 1 km öteden ayırırsın :)
Yazilim yapiliyor,sadece 1,6 kompresor lere yazilim yok...
başka türlüde olmaz herhalde
24 yaşındayım, kırmızı C180 AMG paket kullanıyorum ama bu araç bile bence benim yaşıma oldukça büyük kaçıyor. Bu sebeple Audi TT almaya calısıyorum, ben yerinde olsam böyle yapar etrafa "züppeye bak babasının arabasını almış" imajı vermezdim. Şahsen ben rahatsız hissediyorum bir yere gittiğimde,yolda insanların bana bu gözle bakmasından.
Ama yok illa alıcam diyorsan Audi A5 al en azından daha sportif,daha dolu ve kaliteli. Yukardaki arkadaş A5 için atıp tutmuş gibi geldi bana. BMWye de sahip oldum Mercedes de var,2011 E250 de var, Alman otomobili dendiğinde aklıma ilk olarak Audi geliyor. Kaldı ki bir C ile A5 kıyas bile kabul etmeyecek kadar ayrı araçlar. C serisi kızılay gibi oldu zaten ülkemizde artık kimse Mercedes gözüyle bakmıyor.
Eğer C serisi düşünüyorsan makyajlı kasa olmasn bence. Makyajsızların iç mekanı evet kötü, ama dış görünüşü bence daha karakter sahibi,mercedes çizgisine uygun.
Makyajlıların içi vs çok dahaa güzel :)
burda mercedes audiden iyidir diyenler kesinlikle 2 arabayada binmemiş. klasik yıldızı olsun mantığıyla cevap verilmiş. a5 gerek kalite gerekte sınıf olarak c serisinden kat kat üstün bir araçtır. kıyaslamam bile. Durum elveriyorsa 2.0 tfsi a5 al derim c ye bakma bile. hele quatro denk getirirsen tadından yenmez. arkadan itiş muhabbetine takılıyosan c180 alıcaksan yemişim arkadan itişini hiç bir espirisi yok.
Büyük ihtimal C olucak :) TT de fena değilmiş hani :D
Araba alma arefesinde c300 ve c350 lere bakmistim bir sure. Panoramik cam tavan dahil birkac kere test surusu yapmistim ama gerek performans gerekse ic mekan kalitesi olarak beni hic etkilememisti ki aracta performans olsada olur olmasada olur mantiginda birisiyim . Bunlar zevk vermiyorsa c180, 200 lere hic bulasilmaz heralde. Birkac arkadasin dedigi gibi a5 heleki quattro olursa tadindan yenmez .
not
Takilma baba parasiymis, yasima agir gelir, konu komsu ne der vs olaylarina. Imkanin vara al en guzelini bin pasa pasa.
C serisi artık gözüme çok sıradan gelmeye başladı. a5 daha karizmatik yaşınada daha çok gider ;)
Evet biliyorum A5 i 2. El ddim zaten
A5 coupe
C coupe
3 coupe
Hangisini begeniyorsan onu al, hepsi guzel arabalar
Ama 3 coupe eski olur, son kasa sedanin M paketi cikmis olur sen 18 olana kadar, ona da bakarsin
BMW gence uygun ama audiyle merconun coupe olmasi lazim senin icin :)
Aynen katılıyorum su 3 leri biraz daha güzel yapsalar tam olacaktı ya :)
istasyon varsa e92 335i'den başka alternatif gelmiyor aklıma :)
İstasyon var hocam ama onlar eskiler sanki 0 olur araç :)
eskidi diyorsan sıkıntı yok :)
http://f1205.hizliresim.com/x/7/5g823.jpg
Offf :) bunlar fena fakat 0 ını bulamayız herhalde :)
almanların bi lafı vardır ; biz mersedes ve bmw yi yabancılar için, audiyi kendimiz için üretiyoruz ;) sanırım tercıhımı anlatabılmişimdir :)
Lafa bak ya :) fark etmez Herifler iyiliğimizi istiyor mercedesi bizim icin üreterek ahahhaha
Bu c lerde klasik renk beyaz heralde ama siyah bnm daha çok hoşuma gidiyor :)
Bence beyaz c coupe al :)
C okeyliyor babam ama ağanın eli tutulmaz yalnız tüm c ler beyaz ya :)
al bi scirocco R rahadına bak kardesim :cool:
durumlarda el verdiğinde ufak ufak modlarsın ;)
Bence hiç C coupe filan bakma bildigin dört kapılısından iki kapı çıkarmış adamlar zahmete girmemişler :)
Daha ucuza iki kapıda fazladan veriyolar, tek artısı coupenin bana göre o ön koltukları :)
Benzinden sıkıntıda yokken E coupe düşün derim. E92 lere eskidi dediğin için söylemiyorum.
Yalnız şöyle bir durumda var sen kısmet olurda bir araç almaya niyetlendiğin zaman muhtemelen yeni 320D F32 Coupe'de satışa çıkmış olacak 2013'te.