iki aracıda kullandım. tip derseneiz boca iç dizayn ferahlık derseniz polo gti.
Printable View
iki aracıda kullandım. tip derseneiz boca iç dizayn ferahlık derseniz polo gti.
kesinlikle POLO GTİ derdim ;)
bu gün duğus gruba gittim ellerinde hiç polo gti olmadığını satadece istanbul kartalda 5kapı varmıs gri ne zaman ggelir dedim en az 4 ayı bulur dedi bende çıkmısken şöyle bir gezeyim dedim şhowroomları gezerekn hyundai ye girdik yeni i30 çok hosuma gitti 1.6 benzinli elit modeli kullanan yada arkadaında olan varmı bu araçdan yorum yabilirlermi
ibizanın görüntüsü tartışılmaz çok iyi ve şık duruyor...
onun haricinde polo iç dizayn olarak, kalite ve ferahlık olarak daha iyi... ve olmazssa olmazı tam açılır cam tavan var :)
bence iki araçta aynı mali duruma göre ikisinden birisi alınabilir...
Bence 5 kapı Polo gti inmesi binmesi kolay satması kolay ama goruntu olarak ibiza cupra daha hos boca dııl :)
cupra makyajlanıyor ben olsam bekler makyajlısını alırdım.
Polo çok sade spor hissi yok.
arkadaslar duğus grubu en az 4-5 ay süre veriyo bu araçlar için 4-5 ay bekleyemem ben
kullanılan malzeme olsun,marka olarak olsun,sanayide parcasını ustasını bulmak olsun polo,ancak motorları aynı olmasına rağmen ivmelende polo ufaktan önde,onun dısında polislerle kafan rahat olucak sade şık bir görüntüsü olan poloya nazaran cuprada burdayım diyen hatlara sahip.4 kapı ve tam açılır cam tavan,dokunmativ ekranlı navide sadece orjinelde poloda geliyor,tercih senin..
polo gti 5k derim bende sahsen benimde araştırdıgım ve düşündüğüm bir araç