-
Megane coupe kadar ikinci eli ölü bir araç yoktur herhalde.
2.0 ide 142 ps araç deri koltuk , sunroof , cd changerr vs dolu araçları 12 liraya satamıyorlar....
Sırf bu sebepten almazdım , clio tercih ederdim...Yoksa megane coupe'nin çizgileri halen hoş gelir bana , alçaltıp güzel jant atıp 1 de laguna mk1 lipi takınca misss gibi oluyor meret....
-
hemşerim merhaba..
1- Megane Coupe (2000-2001 1.6 16 valve)
2- Megane Cabrio (2000-2001 1.6 16 valve)
3- Clio HB (2000-2002 1.4 1.6 16 valve)
bu üç arabayı farkları ve erzurum şartlarına göre yorumlayayım sana..
1- coupe güzel hoş arabadır, erzurumda binilir kışın sorun çıkarmaz işini görür inceden havanda olur ama erz.da satarken çok uğraşırsın..
2- cabrio extreme bir araç, erzurumda hiç denk gelmedim, varsa bile 1veya2 tane belki vardır, yazın üstünü açar fazlasıyla şekil yaparsın, 1-2 ay keyif sürersin, ama soğuk memleket olduğu için cabrio çokta mantıklı olmaz orada, tente kışın sorun çıkarmaz, kışın açmayacağın için tente motorunun yağı donsa bile sorun olmaz :) kaloriferi iyi ısıtır, ısınma problemin olmaz, satmak istediğinde erz. insanı gösterişi sever illaki biri senden alır o arabayı..
3- clio hb sana en idealidir, 4 kapı alırsan çok rahat satarsın, ama coupeden hele cabriodan alacağın keyfi gösterişi cliodan çok fazla alamazsın..
3 araçtan hangisini alırsan al araçların kendini göstermesi için süründürmen gerekicek, erz. yollarında da çok sağlıklı olmaz, en güzeli yakışan bir jant koyup inceden basman ve düzenli pasta cilasını yapıp aracı temiz tutup temiz binmen erz.da dikkat çeker..