ibiza sert polo pahalı..
o sınıfta en donanımlı araç ibiza, yazılım ile güzel gidiyor ama durmuyor ve sertlikten ötürü tıkırtılar çoğalabiliyor içerde.
clio hb, sandero, rio crdi, picanto güzel seçenekler
Printable View
ibiza sert polo pahalı..
o sınıfta en donanımlı araç ibiza, yazılım ile güzel gidiyor ama durmuyor ve sertlikten ötürü tıkırtılar çoğalabiliyor içerde.
clio hb, sandero, rio crdi, picanto güzel seçenekler
babamda 2005 1.3 cdti corsa var,enjoy serisinden.hem az yakıyor,hem konforlu,hemde sağlam.düzenlı bakımlarını aksatmadan yaptırır babam bugune kadar hıc sorun cıkarmadı.üstelik ıkıncı elıde gayet hareketli.şiddetle tavsıye ederım :icon_tup:
Corsa 1.3 CDTi Sport ; bence yakıtı gayet makul,tipi klasmanındaki tüm araçlardan güzel,işçiliği ve kalitesi olsun tercih edilebilecek bir otomobil. Ama 4 kapısı dünya çirkini :( mümkünse 3 kapı... Donanım olarak da oldukça yüksek donanımlara sahip; fakat 24 bin TL'ye kadar bulabilir misiniz bu konuda tam bilgim yok.
tüketimleri buldum konuyu okuyan arkadaşlarada yardımcı olalım
punto 1.3 dizel 4.1 litre
ibiza 1.4 dizel 4.2 litre
fiesta yenı 2008lerden 1.4 tdci 4.2 litre
opel corsa 1.3 cdti ecoflex 3.6 litre
renault clio sembol 4.5 litre
bunlardan corsa ile fiesta bütcemi az aşıyor ama hangisi konforu malseme kalitesi iyiyse onu tercih edicem son karar arkadaşlar ?
Suzuki Splash...
son seçenekler arasında hangisi seçilir.öneride bulunmayın son kararlar bnlar
corsa al kafan kulagin rahat eder sehir ici normal kullanım 4.4 yakarsın.
Konfor, yol tutus vs, fakat alacagin araba az km olmali...
multijet iyidir corsa punto farketmez...
ozman ilk tercih corsa bütcemi aşarsa punto bakıyorum arkadaşlar corsada donanımı dolu olan model hangisi
Opelden şaşma ! 2.tercihinde de punto dan korkma pişman olmayacağın araçlar.
az biraz konforlu olsun derseniz tabiki golf4
az yaksın sorunsuz olsun feciaz yaksın koklasın 207 1.4hdi :) üstüne tanımam öyle böyle tam ufak sehır arabası 4kapısıda guzel mis :) secenekler ıcınde terchım sahsen grandepunto olmayan puntolardan olurdu..grande puntolar yakıt olarak bıoncesıne gore baya basarısız fazla yakıyo yani
yakıt olarak multijetler en az yakan diye duymuştum yanılıyor olabilirim fakat kalite konusunda pek hoş bir araba değil bu nedenle opel corsa 1.3 cdti derim yakıtı çok iyi hemde opelin kalitesi belli
2. araç olarak clio 3 kullanıyorum ne zaman yakıt koyduğumu bile unutuyorum :)
corsa c mon ısrarla ve şiddetle tavsiye ederim body kit coilover ve güzel bir jantla görüntü üper oluyor ve yakıtıda ideal yani soft bir yazılımla dahada düşebilir belki hayırlısı...
bu corsa 1.3 yenı kasalarda konfor durumu nasıl arkadaşlar kullanan varmı puntoya kıyasla içeri ses alması süspansıyonları vs farkları varmı cok