Tavanım geldi yakında çıkar araç. Deneriz hep beraber.
Printable View
Tavanım geldi yakında çıkar araç. Deneriz hep beraber.
inşalahh hayırlısıyla çıksın araç
yürüyen bi vti alır
Ben S den Yanayım Çok Denedim Ama İkinin sonunda Kopuyorum araLarında O yüzden
106 gti Yok Vti :/ S RuLez ;) Warsa Vti oLan ÇıkaLım Bi akşam Maksat Makara yürürüz İşte
Kenan standartmı araç
bende filtr yok , egsoz headers var sadece . 2 haftaya filtre kiti , düz borusu yapılır . Ne taraftasın.
Görkemim bende gt30r ı söylemedim :) :) .
Kenan ss Ufaktan bişeyler + kasnak falan varsa sana pistonlu vti lazım. Biz standartız.
Denenesi Bir Konu :)
biz izmirde bu konuyu haftalarca tartıstık sonucunda denedık bızde r53 2003 model sadeca cai olan coper s vardı 17 jantlı hep bzı aldık vti kafa bile cıkaramadı videolarda var youtube da yürümeyen bı vti deil yanı honda cı cok olduu ıcın favori honda ama denemeden sonra herkezın fikrı deişir ıns bı deneme olursa herkez görür sonucu :D
ikiside standartsa ve istisnai bi durum yoksa mcs alır rahat rahat :) ben standart halimle geçiyodum şimdi filtre ve eksoz var :) denemek isteyen olursa deneriz benim tayfun abiye sözüm var zaten :)
hade len sırık sımdı bıde fıltre egzoz var he :D yurruuuuu anca gıdersın
yekta S yapmışsın hayırlı olsun :)
kazasız belasız kullan, dikkatli kullan onla bunla deneme serserilik yapma :D
öpüyorum hepinizi cuma günü de ankara dayım askerlik bitti o zaman bol bol video ekleriz :)
heee sagdan gıdıyosun :D rollde 230la onume kıran dana sen deılmıydın :D
sarhoştum hatırlamıyorum :p
bizım denemızde 1.2.3. vitesın sonunda kadar vtec sonrda da coocper gelıp gecıyodu
bizim izmirde denememizde roll de 4 ün başlarına kdr 1-1,5 vtec sonra gidiyor mini..
En başa verileri yazarkan cooperS verisi komik olmuş. 0-100 7.9 Düz cooper'ın verileri heralde.Ben 7.2 7.3 die biliyorum.
evt 7.3 olmalı
izmirdeki bizim 3 tane farklı vti la denemelerımzıde hıc bır kosulda hıc bır vıteste vti kafa bile atamadı 4. vitesde mcs 2 boy önde oluyordu
P.S: talep durumunda videolar eklenebilir :D
Yanlış yazmışlardır imkanı yok 7.9 olmasına.
walla mınıler ılgınc, yektanınkı stock oglu stockken 183 kusur cıktı daha ne...
aa specleri verio bak :p o bu değilde o gittiğimiz yere gidelim mangal spec :D
Mini'nin ciddi olarak dolu olmayan vti a geçilmesi zor bi ihtimal.. olmaz değil ama zor.. Yokuş aşağı ihtimali mesela ya da mini'nin o deneme öncesi 5-6 kez denemiş olması(yağ sıcaklığının tavan yapmasıyla alakalı).. Birde sürücünün kesiciye kadar devrini çevirtmemesi( devir arttıkça güç artıo kestiği yada tavan yaptığı bir an yok :)
eheheh ama o deneme gecesı dumur olduk ıkı taraflı :d
-nıye basmadın lan
-bastım abı ya
-hadı len dalga gecme
-walla abı ya
:D
off topıc
ayarlayın gıdelım olm mangal bızı bekler :)
not: o mekandan bı poz :D
http://img218.imageshack.us/img218/4...raf0115aa7.jpg
:D ne biliyim ben 4.785 olduğunu :) bende şaşırdım zaten :D
ben girmem bi daha oraya :p
olmaz diye birşey yok tabiki geçme ihtimali de var vti için neden olmasın mekanik ne olcağı belli mi olur :) mesela şimdi bende standartken type r geçtiğimi söylesem kavga çıkarmı? :D
MCS alır bence de ;)
düşünmeden mcs, helede bide yektann aracı ise tam garanti:D
miniye bak typer fılan maşallah dıelım.. :) 1-2 tane böle gıdenlerı cıkıyor demekkı:) 183 hp çok ıyı rakam;)
dun gece yekta ıle yıne bı bastık ole :D yektanın araba Tb yı gorunce tırsıyomu ne anlamadım 1.5 yedık :D