dun gece yekta ıle yıne bı bastık ole :D yektanın araba Tb yı gorunce tırsıyomu ne anlamadım 1.5 yedık :D
Printable View
dun gece yekta ıle yıne bı bastık ole :D yektanın araba Tb yı gorunce tırsıyomu ne anlamadım 1.5 yedık :D
ainen :D 13 59 headers egzoz chıp fıltrelı 106 yada 3 boy bay bay oldu :D full 9 cr :D
9cr 4ever STP :D
ı love you 9crSTP idol :D
2 den 4 e 1.5 boy.. :p
anca okaaa :D
tb ye saygımız var büyüğümüzsün ondan o kadaaa :D
dün denedik yine başka bi vti lada onuda geçiyorum onda da filtre egsoz varmış..
gec artık utanmaz :D UL den bahsedıyosan eger dun gecekı yesılden :d ecu headers egzoz fıltre kapak taslama vs vs :D
bana sadece filtre egsoz dedi de sahibi.. 9cr si yokmuymuş onun nası fark oldu o kadar :p
ehehe cakal demekkı gecılınce hemen azalttı malzemelerı :D
Yeşil UL vtec ile bende deneyecektim o akşam kısmet olmadı. Sahibi geldi benim arabada bişey yok dedi o akşam Mahmutbey gişelerinde. Sonra kumbrgaz gişelerde ecu ye kadar malzemeleri tammış onu öğrendik.
Şimdi size bi denklem o akşam ul vtec k vtec arkadan ben bastım. Kafa kafaya gittiler ul vtec ile k vtec. Sonra hemen ardından k vtec ile ben denedim benim arabada kafa kafaya gitti k vtec ile. :)
bende dun gece UL vtecı yekta ıle denerken 2 boy gectım :D bende senı 45 boy gecmıstım :D nasıl olcak sımdı bu denklem :D
ben saxoya 6 boya yakın attım sen 2 boy kadar gectın
Heh 2 3 boy vardı biliyorum misal yazdın, 4 den sonra sellektör attım sana biliyorsun.