Arkadaslar 2 aractada yazilim eksoz var xsarada exstra filtre var sizce sonuc ne olur ?
Arkadaslar 2 aractada yazilim eksoz var xsarada exstra filtre var sizce sonuc ne olur ?
MEGANE RS
Standart olsalar çekişmeli olur derdim ama yazılım işin içine girince 1.8 T quatro önde olur bence yazılımla çok güzel güç alıyor. Ama deneyip görmek lazım![]()
Gecen gun 2boy onumde gazladi arkadas hemen dibinde bitttim ama basmadim dedi yakinda deneme yapicaz yorumlari merak ediyorum
MEGANE RS
o speclerde quattro ağır kalır sağlıklı vts rahat geçer normalde
RACE WERKS
audide hangi audi biraz net yazsanız ağırlık için? modeline göre haldex varsa geçme ihtimali yüksek.
bence zevkli bir deneme olucaktır,,a3 ağırlığı fazla ve 4 çeker ama turbo olmasıyla bu dezavantajını kapatıcaktırözelliklede ankaramızın güzel rakımında
,, aslında Emre benimde merak ettiğim 2 araba denenceği zaman belliyse yada belli olduğunda sakıncası yoksa banada haber verebilirseniz uygun olursam katılmak isterim aranıza
![]()
MEGANE RS
Dostum o araç standart olarak 180 lik zaten yazılım var diye biliyorum.vtsyi barçalar gibi geliyor bana
Güzel olur, saxo tutunur epey
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
yazılımdan ziyade gti6 şanzımanı olsa çok daha iyi giderdin![]()
ben denemiştim çok sağlıklı bir 1.8t ile fark 5 ile 6 boy arasındaydı ama yazılımı yoktu egzosu filtresi vardı okadar
audinin pilotu nasıldır bilmem ama bence vts ye fazla gelebilir rakım turbo ve yazılım resmen 3-1 sin dostum.....
bence turbo dezavantaj xsara yı şanslı görüyorum. bu benim fikrim
TAM 35
UK986 6R GTI
UK987 w204 C250 Coupe AMG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)