1.8 ler vtec acıyo mu yaa?? 140 hp vasat bi performansı vardı, ben ilk cıktığınsa 4 kapıda denemiştim vtec mitec acmıyordu![]()
1.8 ler vtec acıyo mu yaa?? 140 hp vasat bi performansı vardı, ben ilk cıktığınsa 4 kapıda denemiştim vtec mitec acmıyordu![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
1.8 140 lık type S in yürüyebilceğini düşünenlermi tuhaf yoksa benmi bilememdim. Ben daha iyi gittiğini düşündüğümüz bir typeS e rastlamadım açıkcası. Stok tjetle yürür bence yüksek hızda kafa çıkarırr. Yazılımlısıda (Bu ara moda) bir direk önde olur
İstanbulda var ise denemek ısteyen deneyebılırız.Stock Type-S ile.
180 den sonra tjetin sansı yok dıyorum ben.
Yuksek hizda yaklassada gecemez yinede stock tjet bile 220 yi rahatca gorebiliyor..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Biraz kım uzaga işeyecek gibi olacak ama Type s de 235 yapabılıyor ))
Buradakı konu yazılım tjet tabıkı gececekdır zaten.Olması gerekende bu sekılde aksı yonde birsey olursa ya type s stock degıl yada tjet'de problem var.
Sanki rollingi top speede kdarmi yapicaniz :-)
Deneyin gorun dedigimden farkli olcakmi.
180 190 a kadar tjet onde olur. Sonrasinda types gelir gecer. Burda types yine yurumuyor diyebilirimm cunku tjetin ust devirleri cok kotu kimse benden cok cekmemistir tjetten :-)
Uygundur , Istanbul Göztepe-Acıbadem cıvarlarında ıkamet etmekdeyız.
Yazılımlı olsada olur , bu konudakı meraklarda gıder.
Bızımkıde stock 18" jantları var sadece.
aynı karşılaştırma lineayla olunca işler biraz bozuluyo malesef..ağırlık farkı sebebiyle..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Buradakı konu yazılım tjet tabıkı gececekdır zaten.Olması gerekende bu sekılde aksı yonde birsey olursa ya type s stock degıl yada tjet'de problem var.[/QUOTE]
bizimde merak ettiğimiz bu zaten ...
bu arada bizden önce denerseniz video isteriz
vay arkadaş ne t-jetmiş ya
İstanbuldaki denemeye bende gelmek isterim i-shift benim araç ama maksat eğlence olsun..
Video gelecek ... Cnzdmr i shift ile t jeti dene ama eðlence amaçlý tabi dedigin gibi![]()
bencede her halikarda t-jet alır.stok olsada t-jet 180-190 a kadar önde olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)