User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Civic Type-S manuel & 208 thp allure ?

jokey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Civic Type-S manuel & 208 thp allure ?

Arkadaşlar hepinize selamlar. Kuzenim bir süredir 208 allure arıyor, içi siyah olan modellerini seviyor ve ilandakilerin çoğunun içi gri. Haliyle hâlâ içine sinen bir allure bulamadı. Dün akşam "alternatif ne olabilir" diye konuşurken ben civic Type-S manuel olabilir dedim. Motor, donanım, tasarım olarak bu ikisinin arasında sizin tercihiniz hangisi olurdu? Çocuk gazlayan biri değil, tek kapı hothatch merakı var ama modifiyeye karşı hiçbir ilgisi yok. Yani alıp yükleyip sıka sıka gezecek biri değil, aksine stock binecek biri. Özellikle bu iki aracın kullanıcıları , artıları ve eksileri olarak yorum yaparlarsa çok mutlu oluruz. ( polo gti düşünmüyor ) Değerli yorumlarınızı bekliyoruz.
    98 106 GTI 34 TJ 1247

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 208 alırdım daha yeni daha güçlü daha şık. Önü açık thp olmasından ötürü.

Atmosferik 1.8 140 lık makinanın bu araç karşısında pek şansı yok. Modelleri de çok eskidi artık düşük km de bulmak zor olur.

İç hacim olarak civic daha geniş olabilir.

Düşük km dekine de o para verilir mi , ben vermem.

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 208 alırdım daha yeni daha güçlü daha şık. Önü açık thp olmasından ötürü.

Atmosferik 1.8 140 lık makinanın bu araç karşısında pek şansı yok. Modelleri de çok eskidi artık düşük km de bulmak zor olur.

İç hacim olarak civic daha geniş olabilir.

Düşük km dekine de o para verilir mi , ben vermem.

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
    Değerlendirmen için teşekkürler dostum. Önü açık olması açısından ben de seninle aynı fikirdeyim. Ama kuzenim stage 1 e bile soğuk bakan biri. İlandaki civic e baktım. Kilometresi düşük, ilk sahibinden ve boyasızmış, tamamen yetkisi servis bakımlı diyorlar. O paraya satılır mı bilemem
    98 106 GTI 34 TJ 1247

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Type s her ne kadar 208 den baya yavaş olsada daha zevkli . Filitre sesi özellikle minik typer gibi 140 hp araba ne kadar yürürse o kadar yürüyo hakkını verir yani . yakıt istanbulda bi 9-10 litre yakar ufak gazlamalarla beraber
    Bu arada herikiside hothatch diğil .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Type s her ne kadar 208 den baya yavaş olsada daha zevkli . Filitre sesi özellikle minik typer gibi 140 hp araba ne kadar yürürse o kadar yürüyo hakkını verir yani . yakıt istanbulda bi 9-10 litre yakar ufak gazlamalarla beraber
    Bu arada herikiside hothatch diğil .
    Cevabın için teşekkürler dostum. Düzeltme konusunda haklısın, kasa olarak tek kapı hatchback i kastetmiştim aslında, yoksa bahsettiğim araçlar gtı ve Type-R olmadığı için hothatch olmadığını biliyorum. Her ikisi arasında bir tercih yapacak kuzenim, donanım performans olarak 208 allure bence de önde, ama ben şahsen tasarım olarak Type-S i daha hoş buluyorum. Aktif Kullanıcı yorumlarını beklemekteyiz sabırsızlıkla )
    98 106 GTI 34 TJ 1247

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler