Alınacağından falan değilde ;; merak ettim ,yıllardır kasanın ana hatlarını değiştirmeyen arazi aracı bi bu ikisi var sanırım.Arazi kabiliyeti , sorunsuzluk , kullanım açısından hangisi üstün bu iki araçtan(son jenerasyonları olduğunu var sayalım)
![]()
Alınacağından falan değilde ;; merak ettim ,yıllardır kasanın ana hatlarını değiştirmeyen arazi aracı bi bu ikisi var sanırım.Arazi kabiliyeti , sorunsuzluk , kullanım açısından hangisi üstün bu iki araçtan(son jenerasyonları olduğunu var sayalım)
![]()
G Serisi hem arazi,hem konfor yönlü bir araç ayrıca prestij amaçlıda çok kullanan,alan var. Defender ne kadar yeni olursa olsun öncelik arazi kabiliyeti.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Fiyat farki cok...
Kalite farki cok...
SorunsuZluk farki cok...
Konfor farki cok...
Kullanislilik farki cok...
TeknolOji farki cok...
Kisaca G Klasse![]()
Arazi performansı tartışmaya açık ama şöyle bir bakınca G Klasse bir başka![]()
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
G serisini oldum olasi sevmesemde ve butun koltuklarindaki inanilmaz kotu oturma pozisyonu yuzunden de konforlu oldugunu dusunmesemde, belirtilen tum ozelliklerde G serisi bencede daha ustun Defender`a gore, ama bu ikisi arasinda bir arac seciceksem ve arazide kullanicaksam hic dusunmem direk defender alirim...
G serisi gibi tarz bi araba ya rastlamak çok zordur
Çizgisini senelerdir koruması mükemmel bişey
Harika..
Konforu, teknolojisi, fiyatı osu busu alakam olmaz. Defender gayet nettir benim için. Sert, agresif ve çok özgür bir yapısı var bence. G serisi kötü demiyorum. Galiba Defender hastasıyım![]()
north cyprus offroad 3 inch lifted defender 110 2007 climb rock with arb locker - YouTube
hastayım şurdaki harekete hatta![]()
G serisi çok enteresan bir model..yıllardır şekil şemal aynı ama kalite ve karizmada azalma yok ..mükemmel bir araç bence..ama arazi kabiliyeti konusunda defender la ne durumda olur bilmiyorum
Ben bunu bilirim.
/ // startech jeep wrangler-012007-Resimleri
Vw Cc & Mk 5 Gti
% 100 mercedes g serisi.![]()
Top Gear Season 5 Episode 9 - Car Videos on StreetFire 11. dakikadan sonra izleyin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)