gti şahsına münasır bir araçdır illa süratli bir araç arıyorsan bu üç modelde takılmassan bulursun çokcana güzel şeyler.
Printable View
gti şahsına münasır bir araçdır illa süratli bir araç arıyorsan bu üç modelde takılmassan bulursun çokcana güzel şeyler.
Aslında 12 lira'ya 200sx'ler de var fakat 1.8 turbo diyor sanırım çok yakar...
12.000 ye 1.6i Compact bmw'ler bile var :)
bence bulur 106 gti değil ama amcaoğlu 1.6vts bulabilir onların 106 ya göre temizleri düzgünleri bir nebze fazla..
fiat bravo temizi aranırsa o fiyatlara bulabilirsin..
hyundai coupe gideri olmaz ama havası bolcana olur 96-97 hyundai coupe bulabilirsin.
corsa astra gsi bulabilirsin temizini bulurmusun bilemem araştırman lazım iyi bir piyasayı ama elbet çıkar bir yerden..
clio 1.8 rsi bulabilirsin güzel gene gideri olmasın ama havası olsun desen bir 1.6 cabrio megan da alabilirsin.
95-96 temiz sanırım golf gti da bulabilirsin en azından motoru temiz bulsan sağını solunu sen toparlarsın.
Hocam çok güzel liste'lemissin. Bişi sorucam hocam bu bmw 3.16i compact yakıtı nasıl'dır..
bilmiyorum şehir içi rahat 10-11 yakar onun altını bekleme..
Bütçeye az daha yok Saxo vts.
Bitane buldum çünki temiz'e benziyor görsel olarak :)
BMW 3 Serisi 3.16i Compact 1995 Model 13.250 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 90565780
benzinde şehir içi ortalama 10-11 litre yakar.. lpg yi bilmem tabiki
edit : zaten teknik verilerdede yazmış şehir içi 10.8 diye.. motoru temiz ise şase si temiz ise bir sıkıntısı arızası elektriksel sorunları yoksa alınabilinir tabiki iyi bir ustaya yada servise eksptertize sokmanı öneririm almadan önce.. :)
Yok ben hani şeyi anlıyamadım 11 litre'yi neye göre yakıyor :)
temiz 1.5 ex al güzelce binersin çok sorarsan kafan karışır
si al arkadasım çok keyifli bir araçtır
bana göre 97-98 model hyudai coupe bulabilirsen 2.0fx on numara araçdır en azından paranın karşılığında dolu bir araç satın alırsın deri döşeme ,hız sabitleyici,sunroof,abs,klima,4 hava yastığı,
sende o yakarmı bu yakmazmı :D alıcağın bakdığın araçların hepsi yakar bunu bil 106 saxovts 3.16i v.b yakmıyan bir araç alıcaksan bulabilirsen varsa civic 1.4is alıcaksın tek kapı çiçek gibi biniceksin..
Aşırı performans beklentiniz yoksa en mantıklısı corsa c yada polo sportline
takma kafayı en güzelini alırsın inşallah :)
senin ilacın polo. Gideri keyifli, çok kaçık değil konforu iyi sağlam bir alman.
O paralara alınabilecek en mantıklı araç Crx olur ne yakıtı seni üzer nede paran haybeye gider
seçenekler arasındaki polo ideal ama mümkünse 1.4 is civic de iyidir...
compact yakıtı diğer E36'lara göre azdır bizim 3.18 sedan eksoz sistemi sıkıntılı şekilde 11 lt'yakıyordu 100km'de compact'ta 10 lt'yakar ortalama şehir içi 100km'de benzinle kilometrede 40-50 kuruşa denk gelir
ancak compact'ın satışı diğerlerine göre daha zordur ayrıca sahibindende 13.500'e mavi renkte bir compact var ve çok tmeiz duruyor kilometreside cabası ancak otomativ vitese ne dersiniz bilemem
gerektiğinde gitsin gerktiğinde ekonomik olsun istiyorsan Sİ alabilirsin. sakin kullanımda ekonomik bir araçtır. gazladığın zamansa performansı seni memnun eder.
kesinlikle civic diyorum geniş iç hacim gerek hb gerekse sedan farketmez ve sınırsız modifiye yapabilme alt yapısı ve ucuz harcamalara yüksek güç alma imkanı ..-ki 3. viteste stock olduğu halde 180ne geliyor..ve herzaman ikinci el piyasası canlı herzaman!yakıt ekonomi kullanımda cimri!!!!arkadaşlarmtpüe bile gerek duymuyor .
Civic güzel bir fiyat'a düşürebilirsem ilk seçeneğim tabi'kide fakat bu aralar Saxo Vts arastırıyorum gerçekten ciddi anlamda yürürü var gibi gözüküyor :)
1.7 corsa dızel van al
alabiliyorsan Sİ al güzel konforludur..
106 gti :))
106 Gti cidden bulmak çok zor yani bakıyorum. Görsel olarak tamam bu güzel diyorum ama bibakıyorum aracın kazası var. Diğer ilana bakıyorum araç tertemiz diyor. Resimleri bir açıyorum far'ların bitanesi kuzey'e diğeri güney'e bakıyor. Anlıcağınız çoğu kazalı. Aynı denk performan's olsun diye Saxo Vts'lere bakıyorum. Daha temiz ve diri'leri bulunmakta. Saxo Vts hakkında'ki düsünceleriniz nelerdir nasıl biliriz Vts'leri ?
1. gti
2. 1.6 cıvık
3. polo mantık olarak. Polo alırsan dolu kasa yani Twingolardaki gibi açılır tavanı olandan al
1.5 Ex'lerin araç verilerini bilen varmıdır ?
2.0 20 Valf Bravo'lar hakkında'ki düşüncüleriniz ?
Senin kafan bayağı bir karışmış :D Ben de araba almadan manyağa dönmüştüm, Bravo lar iyidir güzeldir de temizini almazsan hayata küsersin :) Bütçene göre iyice düşün taşın, tip-motor-güç-konfor-sağlamlık vs ye göre seçeneklerini belirle ve hepsini buraya yaz. O zaman toptan bir seçim yapılır yorumlara göre. Yoksa aylarca araba alamazsın tek tek bakarsan :) Ve elindeki paranın en az 1-2 bin TL aşağı piyasası olan arabalara bak. Ne kadar temiz olursa olsun 2. el alınan araba muhakkak masraf açar başlarda.