böyle bi kararda tek alınacak araba senin araba :D:D
Printable View
12 liraya alacagın en temiz araba eg'dir..
Sorunsuz 106 xs verelim önden basık kelebek port açık fıltre jant gaz klıma hersey var .
12 bin liraya 1.6ies zor gibi duruyor ama biraz daha ekleme yapıp 1.4is almanı öneririm ***** 1.6iesler 15-16 bin'den başlıyor
o paraya gti patlak olur 3 5 bin masraf ister onu geçin direk derim si en ideal
1.5 ex alırım:)
Sfi gsi lara bakabilirsiniz ve ya hacim olarak 1.6 düşünüyorsanız 98 Corsa gsi lara
turbo sahın verelım 150-160 beygır aralıgında
14 is ler ne yakıyor şimdi ? herkes farkı birşey söylemiş
1 ay oldu hala almadın heralde araba? arıyormusun hala
106 gti...
eger o 3 secenek icindeyse polo 6n secerdim AMA crx, saxo vts ve corsa gsi larada bakardim. tabi arabada ne aradiginda onemli. tam fiyatlarini bilmiyorum ama crx grubunda su siralar dc crx ve ciyerix satilik kosacak araba ariyorsan bunlara kesin bakmalisin :)
Guzel bi mazda family de olabilir klima 4 cam otomatik sorunsuz binilir kolay kolay masraf cikartmaz
arcı gazlamak için almıyorsun heralde 1.5 ex 1.si ne alaka polo başka bir dünya 106 başka bir evren :S
106 gti yın orjinalini bulmak zor en ufaktan egzoz hava filtresi var ve güzelleri 15 16 dan başlıyo honda 1.6 si o fiyattan biraz pahalıya bulursun ama temizi olur(13-14bin) polo 6n lerde ise 1.4 sportline 101 bg olanını tercih etmelisin fkat vw olduğu için çok nadir oluyo düşük km li araç oda en fazla 13 500 dür bence bütçeyi aç 2005 2006 model getz 1.6 cool al model farkı belli ediyo kullanırken