çok fark etmez bence ama 1.4 is ayırır plotajda önemli
Printable View
Jeandan'ın 1.4 İS ayırır.
fairway flash s broadway vs. bu aracları abartılan aracalar olarak goruyorum , şanzıman kısa diye gittiğini zannediyolar aynı dizel arac sürücüleri gibi , is deler geçer.
Kardes bende 1,4 var ben izmitteyim istersen deneriz
araç satıldı 1.4'lerin hepsini dogradı.
broadwaya bişey diyen yok ama, flash s ve fairway e gittiğini zannediyorlar dediğin için bayağı bi tepki görebilirsin söyliyim :)
Denk gelmiyor ki bize :( Neyse sağlık olsun
1.4 is te tehlikeli araçtır sonuç kafa kafaya olabilir
1.4is bızde de war ıstenırse denenır, 90 model EF de war 1.4 onlada denerız ;) :)
ilk aracım broadwaydı kapak işliydi karbüratör ayarı falan sondaydı eksoz vs bişeler vardı broadway faırway bunlar hafif araç oldugundan kalkışları baya atarlı ama ömürleri 4. vitese kadar sonra yerinde sayıyo şu an 1.4 is sedan kullanıyorum arada çok fark war 1.4 is kalkışta yawas kalabilir ama üst devirleride çok çok iyi yani kalkışta reno önde gitsede 2den snra boyun egicektir zaten 8 sibop broadway faırway 1.4 is 16 sibop renonun pek şansı yok bu karşılaşmada
fairway değil 92lik broadway'e de bindik bosa sallamıyoruz da 1.4is'lere saplayan fairway forumdaki fıkralar bölümünde yer almalıymıs :))))))))
1.4 is saglıklıysa alır goturur...
r19 coupe chamade 1.7 8 valve enjeksiyonlu 92hp.tehlikeli araçtır motoru flash s ile aynı sanırım tek farkı enjeksiyonlusu.çift karbürötörlü ef 90 bg i rahat geçiyordu kalkıştada sonrasındada.ama 1.4 is ile kafa burun gider gibi.