User Tag List

Sonuçlar: ASTRA BENZİNLİ CORSA DİZEL FİYATLAR AYNI

Katılımcı sayısı
51. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 1.3 MANUEL DİZEL CORSA

26 50.98%
  • 1.6 MANUEL BENZİNLİ ASTRA + LPG TAKICAM

25 49.02%
15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Gazlı astra dizel corsa

zirvecol
    Misafir

Gazlı astra dizel corsa

Arkadaşlar bugun gittim iki aracıda inceledim.Suanda astra classiclerin dizeli çıkmıyormus sanırsam eğer çıksa suan onu almış gelmiştim.Ben yeni astra sahibide oldum fakat bu kasa daha çok hosuma gitti.Yetkili servisteki usta tanıdık bir arkadaştı madem bu kadar sevdin ısındın classic astraya onu al anlasmalı yerden gaz taktır hem ust segment bir aracın olur hemde gazla az yakarsın dedi.Fakat kafama gaz işi takıldı ya alıp gaz takıcam yada dizel corsa alıcam sizde astra alıp 9 10bin sonra gaz taktırsam sıkıntı olur mu? mantıklımıdır benzınlı alıp hemen gaz taktırmak yada direk dizel corsayımı almak yardımlarınızı bekliyorum.Aramızda eminimki vardır benzınlı astra classic3 kullanan bu arada donanımda astranın konfor paketlisi alınıyor.FAR YAĞMUR PARKSENSÖRLERİ 4 CAM OTOMATİK VB DOLU DOLU OLAN ARACI ALICAM FİYATTA AYNI CORSA İLE.

Sıfır araca 9 10 bin sonra gaz taktırmak mantıklımıdır sorun çıkartır mı bana gazda basım ağrımasın diye sıfır alim dedim ama bu sefrde lpg basımı ağrıtmasın.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM 1 HAFTA İÇİNDE ALMAM LAZIM ARACI

Not: çaliştğim yer avm olduğundan lpg alamıyordum fakat yakın bi eve kardeşim taşındı yane onun kapısına koyabilicem anlicağiniz lpg artık sorun değil...

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lpg sıfır araçlarda sıkıntı olmaz bende i30 varken fabrşka cıkış lpgliydi ve bütün avm otoparklarına giriyordum sıkıntısız bi sekilde ben dizele oy verdim yakıt konusundan dolayı ama 2 side alınabilir astra daha avantajlı büyük ve iyi gazda herhangi bı skıntı olmaz yeni tip lpglerde güç kaybı bile olmuyor sıkıntısız yurur araç otomatik almanızı tavsiye ederim istanbul gibi bir yerde manuel cok zor artık
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

zirvecol
    Misafir
    Alıntı Burak E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lpg sıfır araçlarda sıkıntı olmaz bende i30 varken fabrşka cıkış lpgliydi ve bütün avm otoparklarına giriyordum sıkıntısız bi sekilde ben dizele oy verdim yakıt konusundan dolayı ama 2 side alınabilir astra daha avantajlı büyük ve iyi gazda herhangi bı skıntı olmaz yeni tip lpglerde güç kaybı bile olmuyor sıkıntısız yurur araç otomatik almanızı tavsiye ederim istanbul gibi bir yerde manuel cok zor artık
    valla corsada 4 cam otomatk bile yok güzel başarılı aractı ama astraya oturdum felan yane içine bndiğinde gerçekten daha geniş daha dolu içime çok sindi inan
    benim demek istediğim acaba motora zarar verir mi sorun çıkartır mı yoksa astra her yönden corsayı ezer geçer

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    opel kendi anlaşmalı oldugu yerde yaptırdıgınız garanti dewam eder motora zararı olmaz gibime geliyor cünkü yen, tıplerde araç calıştıgında benzin motor ısınınca lpg geciyor ben tam 15 bin km kullandım herhangi bir sıkıntı cıkarmadı
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Corsa'ya o parayı verene kadar Astra alırdım kesinlikle. Her ne kadar Astra'nın o kasasını sevmesem de...

zirvecol
    Misafir
    Ankete katılan arkadaşlar yorumda atarlarsa sevınırım.

zirvecol
    Misafir
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Corsa'ya o parayı verene kadar Astra alırdım kesinlikle. Her ne kadar Astra'nın o kasasını sevmesem de...
    bende yeni astra vardı bende bu classicleri seviyorum işte ne bileyim sıfır arabaya yazık etme vb yorumlar var diğer taraftadan biraz kullan gaz tak hem daha geniş hem daha konforlu bir araca binersin diyenlerde var

caglarcb
    Misafir
    Corsa tabiikide.

adilhcl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapıstır lpg yı hıc korkma ben cıvıc te lovato kullanıyorum keske daha once koydursaymısım bır yılda 20K nın ustu yapıyorum artık cokta yeterlı duzeyde gıdıyo

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lpgli alıcaksın bir benzin, bir gaz, bir benzin, bir gaz, bir gaz ayarı, bir bozulan sensör, bir benzin, bir gaz.... böyle gider bu hele kış ayları gaz'a çok geç geçecek, kısa mesafelerde paso benzin.. ben ne halt yedim diyeceksin.

kesinlikle dizel corsa al.

zirvecol
    Misafir
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lpgli alıcaksın bir benzin, bir gaz, bir benzin, bir gaz, bir gaz ayarı, bir bozulan sensör, bir benzin, bir gaz.... böyle gider bu hele kış ayları gaz'a çok geç geçecek, kısa mesafelerde paso benzin.. ben ne halt yedim diyeceksin.

KISIN GİTMEM Bİ YERE FAZLA OTURDGUM YER BAKIMINDAN KAPIDA YATAR ARAC işte dediklerim bu araca gaz taktın mı sensör gibi vb arzıalar çkartır mı basımı ağrıtır mı kısa sürelerde onu kestiremiyorum daha oncesinde benzın ve dizel kullandım gaz hiç kullanmadım sıkıntıları ne olur bilemedim.aramızda clsic astra alıp lpg takann yokmu

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence astra classic miladını çoktan doldurdu , benzinde güzel performanslı bir araç olsa , almaya değer ama benzindede yürümüyor ki mübarek...o paraya corsa daha güzel olur.veya 2.el hatasız az km li , güzel c segmenti araçlarıda bulunabilir...

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Dizel araçların bakımı, benzinliden daha uygun değil mi?
    ayrıca LPG'ye geçiş size bağlı, isterseniz gaza basıncada geçiyor,
    benim arabamdaki LPGnin ayarını öyle yaptırdım,
    motor ısınsın, kendi geçsin, bir sürü iş,
    siz nasıl isterseniz öyle ayarlayabiliyorlar,

4 senedir LPGli opel vectra kullanıyorum, bir kere LPG ayarına gittim,
    Landirenzo marka, opellere genellikle bu markayı öneriyorlar,
    Allah'a çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım,
    tabi Astra'da nasıldır bilemem, kullananlar yorum yaparsa daha sağlıklı olur

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2. el temiz az kilometrede astra dizel derim ben.
    ama ille sıfır diyorsanız, corsa d derim.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    astra ile corsa arasında sınıf farkı var ben astrayı tercih ederdim ama lpg basını agrıtabilir ( ayırca lpg yede birazcık karsıyım cok iyi ustalar olması lazım ) corsa alırsan kafan rahat hic yakmıyor rahat rahat gezersin kapalı otoparka girememe derdin olmaz ,lpg bakımı olmaz satarken daha kolay satarsın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)