Arkadaşlar bugun gittim iki aracıda inceledim.Suanda astra classiclerin dizeli çıkmıyormus sanırsam eğer çıksa suan onu almış gelmiştim.Ben yeni astra sahibide oldum fakat bu kasa daha çok hosuma gitti.Yetkili servisteki usta tanıdık bir arkadaştı madem bu kadar sevdin ısındın classic astraya onu al anlasmalı yerden gaz taktır hem ust segment bir aracın olur hemde gazla az yakarsın dedi.Fakat kafama gaz işi takıldı ya alıp gaz takıcam yada dizel corsa alıcam sizde astra alıp 9 10bin sonra gaz taktırsam sıkıntı olur mu? mantıklımıdır benzınlı alıp hemen gaz taktırmak yada direk dizel corsayımı almak yardımlarınızı bekliyorum.Aramızda eminimki vardır benzınlı astra classic3 kullanan bu arada donanımda astranın konfor paketlisi alınıyor.FAR YAĞMUR PARKSENSÖRLERİ 4 CAM OTOMATİK VB DOLU DOLU OLAN ARACI ALICAM FİYATTA AYNI CORSA İLE.
Sıfır araca 9 10 bin sonra gaz taktırmak mantıklımıdır sorun çıkartır mı bana gazda basım ağrımasın diye sıfır alim dedim ama bu sefrde lpg basımı ağrıtmasın.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM 1 HAFTA İÇİNDE ALMAM LAZIM ARACI
Not: çaliştğim yer avm olduğundan lpg alamıyordum fakat yakın bi eve kardeşim taşındı yane onun kapısına koyabilicem anlicağiniz lpg artık sorun değil...