Beyaz .. ..
kırmızı renk beyaz yanak
bende unıde eg sedan kullandım yemedım içmedim kızlarla gezmedim 3 ay dişimi sıktım jant lastık yapmıştım aracıma sende sıkarsan guzel bir jant lastik takarsın ve sahibindene bakarsan 2. el çok guzel jantla çok ucuza satılıyor bilgin olsun....
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Bende yemem içmem takarımÇalışıyorum yaz tatilinde 1 maaşımla jant lastik lip ve birkaç şey daha alabilirim. Ama araba aile arabası olduğu için öyle kafama göre takılamıyorum. Baba faktörü var
Şimdi diyeceksiniz 21 yaşına gelmişsin baban mı karışıyor.. Ama öyle işte bizde böyle
İkna edebilirsem bir daha ki aya direk jant lastik alırım zaten. Bu arada ben kızlarla gezip para harcayacak kadar tutumsuz biri değilim. Öyle bir yaşantımda yok zaten, evden okula okuldan eve giden biriyim. Okula da arabayla gitmiyorum. Mümkün olduğunca babama yük olmadan okumaya çalışıyorum. Bir gelirim olmadığı için sıkacakta birşey kalmıyor. En düşük maliyetle kendi çapımda birşeyler yapıyorum yapmaya çalışıyorum.
hayırlısı olur benım babamda arabayla çok oynamamı sevmezdı orjinal olucak derdi hep tabi zamanla değişti sonra hoşuna gitmeye başladı gecenlerde ZC civic Sİ ile gazlıyor arkadaşlar haber etti aradım ne yapıyorsun baba arabayla gazlıyormuşsun diye sordum olum bu araba gençlıgımı hatırlatıyor ne guzel gidiyor seside çok guzel herkes bakıyor diye cevap verdi koptum....
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Babalar çok farklıBenim arabada HKS son susturucu vardı ilk hafta orjinaliyle değiştirdi
Neyse ben sac janttan vazgeçtim konu kilitlenebilir. Yorum yapan fikir veren herkese teşekkürler
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)