User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: EG Sac jant uygulaması

Adem Salih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

EG Sac jant uygulaması

Arabama sac jant takmayı düşünüyorum. Photoshopta iki uygulama yaptım sizce hangisi?

minimal_freak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikiside değil bence
    ''hondas never get old, they just get faster''

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyaz .. ..

TurboJDM
    Misafir
    kırmızı renk beyaz yanak

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende unıde eg sedan kullandım yemedım içmedim kızlarla gezmedim 3 ay dişimi sıktım jant lastık yapmıştım aracıma sende sıkarsan guzel bir jant lastik takarsın ve sahibindene bakarsan 2. el çok guzel jantla çok ucuza satılıyor bilgin olsun....
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende unıde eg sedan kullandım yemedım içmedim kızlarla gezmedim 3 ay dişimi sıktım jant lastık yapmıştım aracıma sende sıkarsan guzel bir jant lastik takarsın ve sahibindene bakarsan 2. el çok guzel jantla çok ucuza satılıyor bilgin olsun....
    Bende yemem içmem takarım Çalışıyorum yaz tatilinde 1 maaşımla jant lastik lip ve birkaç şey daha alabilirim. Ama araba aile arabası olduğu için öyle kafama göre takılamıyorum. Baba faktörü var Şimdi diyeceksiniz 21 yaşına gelmişsin baban mı karışıyor.. Ama öyle işte bizde böyle İkna edebilirsem bir daha ki aya direk jant lastik alırım zaten. Bu arada ben kızlarla gezip para harcayacak kadar tutumsuz biri değilim. Öyle bir yaşantımda yok zaten, evden okula okuldan eve giden biriyim. Okula da arabayla gitmiyorum. Mümkün olduğunca babama yük olmadan okumaya çalışıyorum. Bir gelirim olmadığı için sıkacakta birşey kalmıyor. En düşük maliyetle kendi çapımda birşeyler yapıyorum yapmaya çalışıyorum.

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Adem Salih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende yemem içmem takarım Çalışıyorum yaz tatilinde 1 maaşımla jant lastik lip ve birkaç şey daha alabilirim. Ama araba aile arabası olduğu için öyle kafama göre takılamıyorum. Baba faktörü var Şimdi diyeceksiniz 21 yaşına gelmişsin baban mı karışıyor.. Ama öyle işte bizde böyle İkna edebilirsem bir daha ki aya direk jant lastik alırım zaten. Bu arada ben kızlarla gezip para harcayacak kadar tutumsuz biri değilim. Öyle bir yaşantımda yok zaten, evden okula okuldan eve giden biriyim. Okula da arabayla gitmiyorum. Mümkün olduğunca babama yük olmadan okumaya çalışıyorum. Bir gelirim olmadığı için sıkacakta birşey kalmıyor. En düşük maliyetle kendi çapımda birşeyler yapıyorum yapmaya çalışıyorum.
    hayırlısı olur benım babamda arabayla çok oynamamı sevmezdı orjinal olucak derdi hep tabi zamanla değişti sonra hoşuna gitmeye başladı gecenlerde ZC civic Sİ ile gazlıyor arkadaşlar haber etti aradım ne yapıyorsun baba arabayla gazlıyormuşsun diye sordum olum bu araba gençlıgımı hatırlatıyor ne guzel gidiyor seside çok guzel herkes bakıyor diye cevap verdi koptum....
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babalar çok farklı Benim arabada HKS son susturucu vardı ilk hafta orjinaliyle değiştirdi Neyse ben sac janttan vazgeçtim konu kilitlenebilir. Yorum yapan fikir veren herkese teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)