Merhaba,
Bu 2 arac arasında cok kararsız kaldım. Sızce hangısı ?
1.4 77 hp punto.
1.2 70 hp polo.
Her acıdan soruyorum ekonomı- gazlama- rahatlık - kalıte vs.
Merhaba,
Bu 2 arac arasında cok kararsız kaldım. Sızce hangısı ?
1.4 77 hp punto.
1.2 70 hp polo.
Her acıdan soruyorum ekonomı- gazlama- rahatlık - kalıte vs.
Arabacı - Kaportacı
Biz de 3bin fark var diye ve de çok binmiyoruz diye benzinli aldık 1.4. Ama araç o sene çok lazım oldu hesap yaptım dizel alsaydık yakıt için 2bin tl daha az çıkacakmış cebimizden.
O yüzden dizel bu benzin fiyatlarında fazlalık değil, avantaj.
Hele günümüz 1.3 mj fiat, 1.5 dci renault motorlarıyla.
eger model sıkıntısı yoksa 1.4 95hp puntolardan tavsiye ederim. grande değil normal puntolardan 2004-2005 civarı
fiat ın benzinli motorları çok yakıyor diye biliyorum ...
ben her türlü poloyu tercih ederim ...
ikinci el ve mtv avantajı da cabası ...
1.2 polo tercih edilebilir. Hem ikinci el, hem MTV, hem kalite açısından. Performans olarak iki motor arasında pek de bir fark yok. Bu arada daha uygunsa fiyatı fabia 1.2 de tercih edilebilir. Performans önemli ise 1.4 t-jet punto da alınabilir. Bu motorların hepsine LPG'de takılabilir. Sorunsuz ekonomik bir araba olur.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Sıfır mı düşünüyorsunuz ? İkinci el mi ? Eğer sıfır km ise benim tercihim tabi ki polodan yana olur , performans açısındada arada bir fark olacağını sanmıyorum , ekonomi ve kalite olarakta polo daha iyidir ancak donanım konusunda fiat daha doludur muhtemelen...
polo puntodan az yakacaktır 1 litrde olsa farkeder muhtemelen. güç olarak pek bi farkları yok birbirlerine yakın araçlar polonun vergi avantajıda var. polo tercih edilebilir
Barış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)