az yakıt
güvenlik
performans
sorunsuzluk
yeterli donanım
Printable View
az yakıt
güvenlik
performans
sorunsuzluk
yeterli donanım
Kesinlikle konfor degil,az yaksin gibi bir niyetim de yok,sadece yaktigi benzinin hakkini versin yeter,bu durumda beklentim sadece performans...
bana gore sırası ile
sürüş zevki
motor performans yatkınlıgı
duzluk performansı
yol tutuş
gorunum
kalıte
marka prestiji
yol tutus
marka prestij
gorunum
kalite
bide mumkunse rahat olsun komforlu baska ıstedıgım yok cok sukur :)
plastiğinden ses geldikten sonra pek bi keyfi yok bana arabaların ne bılıyım :D varsın standart olsun komfor sart ama dedıgım gıbı :)
yol tutuş
sürüş zevki
görünüm
marka prestij
kalite
sıralaması yok hepsi olmak zorunda :D
illa tabela dedirtcen kendine/////:hahaha:
Kalite musteri beklentileri karsilama derecesidir ama 106 clio rs in kabaca kalitesiz ama surus zevki sunmasi gibi..
kalite goruntu:beuj:
hepsini sunabilecek araclar bmw m grubu ve porsche 911 olabilir.
fORUMDA bu kadar surus zevki tercih eden olacagini tahmin etmezdim yanlismi anlasildi acaba, ses vites gecisleri filan deildi bahsettigim ama neyse"D
her kose basında olmıycak, herkestekinden farklı olucak, sürüş zevki 1. planda gelir. her ne kadar gucsuz veya guclu olursa olsun bunu surucuye hissettirebilmelidir...
vtec açsın yeter:D
Sürüş pozisyonu güzel olsun, inceden kaliteli olsun benim olsun :)
bana göre otomobil dediğin;
-ilk olarak,sokakta hanım efendi...
-ikinci olarak,mutfakta iyi bir ahçı..
-üçüncü olarak,yatakta ****** olmalıdır..
Gidecek, duracak, dönecek :)
Dursun gıtmesede olur :)
''Arka tekerleri ön tekerlerden daha hızlı dönsün yeter :D birde sürüş kabiliyeti iyi olsun direksiyon tepkileri saqlam tadından yenmez..
kaliteli olması , kullanıcısını memnun etmesi , azcık gitmesi , ve makul yakıt tüketimi.
anlaşıldı, hepiniz bmw istiyosunuz. :)
Sürüş zevki kesinlikle sürerken arabadan zevk alacağım.
Prestiji umrumda değil aynı şekilde yakıtta, köşeden dönerken sokakta 3-5 kişide baktırıyorsa başka birşey istemem :)
Trafik kesinlikle hariç biryerden bir yere giderken onu sürerkek gitme istedi zaten şuanda aracımda o zevkli alıyorum ve geçeceğini zannetmiyorum :)