sen takıl kafana göre videodan 0-100 ölç boşver devam devam :heyoo:
Printable View
6.6 da kalkan stock RS le 200 lük GTİ denemenin anlamı yok... 1-2-3-4-5-6-6.6 stop
Fabrika verisnin altında çıkarabilir her araba.İmkansız şöyle böyle demeden doğru düzgün bir düşünmek lazım.Testler aracın içinde iki yetişkin varken yapılır iki kişi 7.2 çıkarıyorsa tek kişi 6.6,6.8 çıkarması normal bu her araba için böyle..
İynn kadrandan ölçmüş bu tam doğru sonucu vermeyebilir ama aşşağı yukarı fikir verir.Kadranda ölçtü diye yüksek çıkıcak hali yok hep daha düşükte çıkabilir belli olmaz.En iyisi gps,driftbox tarzı bi cihazla ölçmek.
B20 egde okadar yüklüyse yazık bence.Çünkü bildiğim kadarıyla headers,egsoz,kısalı vti 6 küsür saniyelerde çıkıyor 100'e..
gtech le 0-100 ölçmüş ve stock halde 6.8sn çıkarıldığını yazdım sanırım görmedin.
arkadaşın araçta dediği gibi kısa oranlı şanzuman ve supersprint susturucu ve filtreli haliyle 6.6 çıkardığını söylüyor bence gayet normal ve doğru bir sonuç ayrıyetten deniyecek arkadaşlarıda çağırma cesareti gösteriyor.
bence ortamı geren kelimeler etmekten çok konu ile ilgili şeyler yazarsanız daha makbule geçer iyi forumlar ;)
değil ama videosunu koyarsan seviniriz
http://www.youtube.com/watch?v=Jm12N71zOP8
modifiyeler yanda yazıyor..
çekişmeli olur ama gti alır gibi
Belki bazı arkadaşlar inanmayacak ama bende Clio RS varken egzantrik+chip+filtre+egzozla 0-100ü gtechle 5.9 ölçmüştük... 6,6 stock için olabilecek bir rakam (ama tabi videoda kadran hatasından doğru ölçüm alınamaz), gtech bile ne kadar doğru tartışılır.
Bence söz konusu modlarla Clio geçecektir hafifliğinden dolayı. Belki 200den sonraki hızlarda Golf yetişip geçebilir diyorum...
Deneme oldu mu bu arada??
clio çok sürpriz bir araç yaa...hafif..
ama golf gibi bir "sağlamlık" abidesi değil bence.. ve ilk hamlelerde clio çetin ceviz çıksa da uzunda golf alacaktır..
denedik.. en yakın zamandada videoyu koyacağım..
Arkadaşlar beklenen denemeyi gerçekleştirdik. Roll deneyemedik ama ilk kalkış roll gibi oldu roll denemeye kalkınca DSG gaza yüklendiğinde kendi istediği vitese ayarlıyor kendini ve istediğimiz viteste uzayamıyoruz. Ama videodaki ilk denemede kalkış yaptık ben kalkamadı sandım gazı bıraktım ama sonrada kalktığını anladığımda tekrar 1 de yüklendim gaza araç durmadan ve 1 de 30 civarı roll denemiş gibi olduk. 2. videoda ise direk kalktım gaz kesmeden uzadık. İşte video
Clio Rs 172 : Egzantrik , SuperChip , CAI , Supersprint egsoz sistemi , kısa şanzıman
Golf Gti DSG : Stock Turbo 200
http://www.mantartube.com/49a0801c39b6e449dbed.video