ya bi git amuo koyım:D:D hangi rüyalardasın olum sen:D:D
Printable View
konu güncel diyelim mi selçuk:Dyoksa deneme olmıcakmı
rc hazırmı
Gell bana once sen ne dersın?
ibo daha araban çıkmadı rodajın var rödaj sonrası ayarın var. Var oğlu var yaw. Çıksın sonra yaparsın atarını. Şu anda el arabası bile geçer EV yi.
ibocum konuyu güncelledinde senin arabanın atarını beklerken benim 206 taaaaa izmire gitti şimdide rs var kankacım giderin her zamanki gibi hoşuma gitti tüm tech aileside burda emme kelebek headers filtre egzostlu clio rs im var atara atar diyorum gel dene benle ;) geçmek geçilmek önemli değil otur koltuğuna gel yanıma ;)
Emre kanka bana niye kaldırdın sindi onu anlamadım
RC alır...
ne zaman yürüyor rc ona göre istanbula gelelim kacırmayalım bu geceyi hazırlık büyük :D
Allahın izniyle yarın Yada Çarşamba gunü Ahm performans ev Rc nin marşına basiyoruZ insallah
Emre bu kadar ayarlı konuşma kardesim fazla atarlanma emre senin atarina atarım var bunu böle bil araç çıksın dediğin gibi oturup koltugama gelicem cikcaZ yola bakalım neler olucak bu kadar atarlandin alım senin atarini senin yaptığın gibi tüm tech görsün sonucu bakalım noluyomus
Oğlum daha arabana başlanmış, pistonların takılmamış, ustan bloğu toplamaya başlamamış. Sen gelip burada ortada birşey yok iken atarlanırsan millet ne dese haklı. Hala millete çarşamba felan diye gün veriyorsun. Kimseye gün felan verme kendi işine bak. Araban bitince bi bakarsın önce olmuş mu diye. Oldu diyosan o zaman atar yap. Nasıl bir psikoloji desin anlamıyorum ben seni.
taaa 7. ayın konusu hort olmuş kapatılsın lütfen yönetimden ricamdır....
zaten artık böyle bir denem söz konusu değil