Allahın izniyle yarın Yada Çarşamba gunü Ahm performans ev Rc nin marşına basiyoruZ insallah
Printable View
Allahın izniyle yarın Yada Çarşamba gunü Ahm performans ev Rc nin marşına basiyoruZ insallah
Emre bu kadar ayarlı konuşma kardesim fazla atarlanma emre senin atarina atarım var bunu böle bil araç çıksın dediğin gibi oturup koltugama gelicem cikcaZ yola bakalım neler olucak bu kadar atarlandin alım senin atarini senin yaptığın gibi tüm tech görsün sonucu bakalım noluyomus
Oğlum daha arabana başlanmış, pistonların takılmamış, ustan bloğu toplamaya başlamamış. Sen gelip burada ortada birşey yok iken atarlanırsan millet ne dese haklı. Hala millete çarşamba felan diye gün veriyorsun. Kimseye gün felan verme kendi işine bak. Araban bitince bi bakarsın önce olmuş mu diye. Oldu diyosan o zaman atar yap. Nasıl bir psikoloji desin anlamıyorum ben seni.
taaa 7. ayın konusu hort olmuş kapatılsın lütfen yönetimden ricamdır....
zaten artık böyle bir denem söz konusu değil
Şuayip abi konuda ilk atari yapan kim Allah askına baksana emre bana atar yapıyo ben yapmiyorumki bende Cvp veriyom hatam nerde bnm
Kankacim istersen yeni bir konu acalim :D el rs ev rc diye bakalim herkez oyunu sana vericek tabi ammaaaa yolda bakinca videolari gelir ekleriz :D ev rc insallah hakkiyla yurur ugrastiniz ettiniz para harcadiniz rodaja basla sen bende o arada arabaya biseler bakim :D kapak bile isli degil bende biliyosun :D
Reg 106 gibi bende denemicektim senle 206 olsaydi eger ama rs var :D
Rs kere kArsi bende değişik pskoloji var bunu biliyosun. Konu rs oldumu hiç kacari yok bunu böle bil
Biliyorum :D bu herhangi bi rs dill ama pistonlu rc deliyomus :D
Hizli rsler varsada duyurulur buyursunlar antirs ev rc :D
konu kapanmıstır arkadaslar reg 106 ile ev rc denemicktir
anca otobanda yakalanırsa 3 korna ile deneriz selçuk:D
emrenın rs iyi gidiyo bende öle tahmin ediyom :D onunda ifadesini alıcam ehuehue:D
sen geldinmi istanbula kanka?
Dün gece bi rüya gordum. Torunlarim oluyomus. Universite cagina geldiklerinde aralarinda tartisirken goruyorum onlari EV RC mi yoksa REG 106 mi diye :hehe:
İbo olm cikarmayacaksan su arabayi ortama heyecan verip adranalin pompalama :D