Tr şartlarında tabiki M3
Printable View
Tr şartlarında tabiki M3
hepsini boş versin s2000 alsın dermişim :D
m3 derim :)
anket olsa daha iyi olurdu
bmw yılan yılannnn
emüç emüç emüç hemide karbonşıvartz felek gibi duruyor bence düşünülmemeli bile :icon_tup:
m3 e apaçi arabası diyen arkadaş sen almazsın olur biter ;)
bence kesinlikle m3 ilandaki araca bakmıştık supersprint egzos var aracın götünün kopuk olmadığı söylendi ama baktırmak lazım bagajda boya yok dedi ama okadar kötü boyamışlarki sanki fırçayla baktırmadan kesinlikle almayın,onun dışında km'ye göre için durumu güzeldi.
Kesin ve net 350z yi tercih ediyorum.Sahsi gorusum beni cok etkilemisti o arac ondan aldigim keyfi turbolu bircok makinadan almadim.
BMW M Serisi M3 2003 Model 73.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mor renk - 93808069
bu o siyahdan daha iyi
tabikide 350 z
ben piyasada daha az olmasından ve özel bir araç olmasından dolayı 350z yi alırdım...
herkesin 350z demesi çok ilgincime gitti :) m3 deki konfor ve kalitenin devede kulak kısmını belki oda belki 350 z de bulursun herhalde . bi ara 350z li birinin kronik sorunlu araç olduğu ama sadece motor ve hissiyatı için kullandığını söylüyodu.
ben olsam m3 tercih ederim kesinlikle heleki TR şartlarında ...
ama 350 z nin hissiyatı yola aktarımı sanırım daha bi başkadır . nekadar m3 yanında 2.sınıf kalsada (bence) yine de çok yakışıklı araba
bkz:D
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...36693092_n.jpg
ne yani m3 apaçi arabasımı ?
tamam ben apaçiyim...
M3 Tartışmasız KRAL :)