Sağ arka jant kapağının da düşmüş halini merak ediyorum,Allah korusun !
Printable View
Sağ arka jant kapağının da düşmüş halini merak ediyorum,Allah korusun !
***** bölgedemi buluşulacak?
***** bolgede bulusabiliriz. once ayakta dostca muhabbet edicez
sonra ben sizi gecicem, aksam buraya gelince de, videolar bolumunde cingar cikarcam
okanın konu ne oldu ya ayrı bi konu vardı :D
okanin 89 model 3.24 unu de gecerim, hem de ustu kapali
yeni bir gider akımı yarattın abi tebrik
dipnot: d4d corollamla seni geri geri geçerim.dilersen geri geri 0-80 kadran video eklerim....?
Full turşulu pide arası et döner çekti canım
Picanto güzel araba koreli budist rahiplerin özel olarak okuyup üflediği söylenilir az yakdığı ve performanslı olduğu için nirvanaya bile picanto ile gidip geldikleri hakkında rivayetler vardır..
filorino cornet dublo tarzı araçlarla güzel deneme olur ben varım :D
21 vites bisan bisikletim var istediğin zaman istediğin yerde deneriz..
atara atar :D :D
var böyleleri gerçekten. İnceden güzel yazmışsınız.
Beyler yazan ozanın küçük kardeşi bi yanlışlık olmuş :D
maslakdaki 3 tekerlimi yoksa unkapanındaki 3 tekerlimi diyesim geldi. :)
bende rio var 110 luk cevizlideyim istediğin zaman al 2 ye ben yanında olurum :)
bu arada benim araba da bolca cila var (+ ağırlık)
konu dışı ama araç olarak nasıl bu dizel picantolar..yakıt vs durumu.memnunmusun?
kardeşim sevdim seni benim kafadansın :)))))) birgün tanışıp muhabbet edelim arkasından rolling yaparız :)))
Öğrenci akbilim var, pompası kısık İkarus'la gelirim. 30'dan 70'e kadar basarız ama, sonrası ***** tıtıtıtı yapıyo İkarus hep.
bide alet ciğerli* böbrekli* gergin* ateşli* tabirleri varrr. sanki 900lü hat bana. tam 3ün sonu 4e kadar tutunursun hatta sonrada ... evet kamyon çıkar. çıkmasa elek ederdi*. adalet dağıtmaya* ramak kala araba kesti. bide mal bende, cihaz kılıç lafları varda Allah'tan techde çok yok onlardan.
ahahah :D gayet güzel bi yazı olmuş bizde ki 1.3 corsayla kaldıralım :D
Abi civic var ama kurallar nasıl olucak, ben pek bilmiyorum da. 5 boy geçemezsem geçmiş sayılmıyormuşum doğru mu?
Picanto alasım geldi
picantolarda kronik dsg sorunu var diyolar dogrumu 6 dan 7 ye gecerken cirtliyomus. 60-310 ikili alttan basalim mi? ***** yerde??
43 numara Adidas Samoa Lea var .. düşünürsen .. Kırklarelindeyim.. ;)
magirus m2000 var 2005 model 3800ccc 80 küsür hp
yapılan modifiyeler ara gazı vermek için yay var , popmpada diş açıldı birde
3. godfather da kalkalım
10 km/h da 2. viteste başlar 90 da bırakırım :D