picanto ne ya?
eskiden pinokyo bisikletler vardi,onlarin mobilet versiyonu mu yoksa?
Printable View
picanto ne ya?
eskiden pinokyo bisikletler vardi,onlarin mobilet versiyonu mu yoksa?
Maşallah Picantoya:)
sivik var bende hem tüplü hem benzinli, benzinde basarım ama geçersen gaz'daydı derim. gerçi bendeki sivik ayes zor geçersin ama olsun. benzinde giderken gaza çekerim gaz tankına bastığım nosla geçmicem araba zaten yok. hem benzin hem gaz hemde nos oldummu tandından yenmiyo zaten, deneyecek araba yoktu iyi oldu bu atar. ama herşeye rağmen yinede geçersen benim araba yatak sarmış derim haberin olsun o halde iyi bile dayandı honda bu diyede burda her yere yazarım.
nerede ne zaman ?
Clio Sport var abi uyarsa, Ama en az 1 boy olacaki önden el sallamanı göreceğim yoksa saymam, çamurluk geçti, ayna geçti , tampon geçti falan bilmem ben :) :D
oldu mu şimdi?
ben komşunun yağ yakan, 8 taklalı, tek enjektörü tıkalı ies ini geçtim. Yani picanto civicden daha hızlı araba. Ayrıca drag yapcaz. sen arabada 6 kişi ben tek
bana uyar 20-70 arası bascaz
Tamam drag yaparız.ama geçersen tekerlere bahane bulurum tutunamadım yola derim, artı bagajda vufır,amfi,bijon anahtarı,ilk yardım çantası,stepne,şampuan,cila felan vardı diye sevincini boğazına tıkarım.aynı yerden ben gaz alıcam sen mazot ancak öyle yaparım yoksa çamur olur haberin olsun.
o zaman roling yaparız draga gelmem. 2.3.4 viteslerim çalışmıyor. 1 den 5'e atarım benim devrimde basarız.yine geçersen akşamında kabullenirim. öteki gün öğlen gelir buraya "şimdi saniyeden geldim araba kol çıkarmış ve enjektörlerin hepsi tıkanmış farkına varmamışım ondan geçildim" diye yazarım.
Picantoyla aksam denedik 5 masa + 1.5 su sisesi boyu fark vardi aramizda fos bastigini soledi kendisi itiraf etti.
arkadasim o gece araba iyi gidiyordu, neden o kadar iyi gitti bilmiyorum, kupon araba tabi
DD gergin, yanindaki polo pismis durumda
http://img13.imageshack.us/img13/1020/dsc00048zpm.jpg
sahibinden e girip 126 bis alıyorum. komple sökük geliyorum
1.1lt. 86 subaru war.1.5 e kadar alayına gidiyo otobanda , akşama deneyebiliriz
http://img526.imageshack.us/img526/2821/duduzuzu2.jpg
Sti ona bulasmiyor gergin diye.