konu gayet eğlencelı obur konuyuda takıp ediyordum mizahınız çok iyi eye of tiger çalıyorsa +50 hp demişler herşey eye of tigere bağlı picanto +1
Printable View
konu gayet eğlencelı obur konuyuda takıp ediyordum mizahınız çok iyi eye of tiger çalıyorsa +50 hp demişler herşey eye of tigere bağlı picanto +1
her yigidin yogurt yigişi farklıdır
ama ben seni geçerim
ama eye of the tiger kesmez.
manowar dinlemem lazım
senin bg kaç bu arada
ranthor daha dişine uygun rakip bulamadın mı :D
hadi ya bi rakip çıksın artık. ben de 100 bin usd lik aracımla camcar olarak gelicem ve 3310 la kamera kaydı yapıp streetfire ye koyucam (telefonu yan tutup çekicem hem de gece karanlığında)
işin içine 1.4 girerse hemen kia kardeşliği olarak benim rio ile gelirim egzozdan girer panjurdan çıkarım :D
zevkler ve renkler tartışılmaz. bluemotion parasına en kral typer'ı alabilirdim. düz mantık bakmayın olaya. amacım hız değil. tamamen ekonomi:icon_tup:
merak edenler için videoları ekliyorum birşeyi kanıtlamak için değil
aynen öyle
buda 0-100 videosu. 13sn civarı çıktı(2 kişi)
MVI 3592 - YouTube
30-150 videosu: (2 kişi)
MVI 3588 - YouTube
DD 1.1 picanto çok gergin
picantonun gücünü görsek artık rexi satıyım en buyuk rakibin geliyo :)
Ben iyisimi bir video çekiyim kadranı kırarken!
ben aslında 2011 makyajlı kasa istiyorum ama hazır seninki prim yapmısken alabilirim konusalım bunu
ozan satıcan galiba picantoyu pazarlama çalışmalarına başlamışsın :)
üçe aldım beşe satıcam,
mantıklı olan subaruyu satmak ama hiç satmak istemiyorum subaruyu
[QUOTE=slowmotion;6110388]zevkler ve renkler tartışılmaz. bluemotion parasına en kral typer'ı alabilirdim. düz mantık bakmayın olaya. amacım hız değil. tamamen ekonomi:icon_tup:
tabiki katılıyorum demek istediğim aynı ekonomiye biraz daha hız :D
1.2 tdi alayına gider o zaman :bravo:
temde 80 lik fluence yakalayamadı beni hem de iki kişi ve bagaj full.
arabanın dibi pasha tunik picanto
1997 mazda practica var 1,5 doch 88 bg falan denesekmi??
olur ama geçilirsem çamura yatarım
maksat eğlence olsun :) Geçsem ne olur geçilsem ne olur ..:D
Bellide olmaz benım aracta biraz sıkıntı var gibi görünüyo onu görmüş olurum
banada pm atın bende geliyim :) Yürümeyen corsa'mı görmüş olurum ...
2.5 v6 tdi ile gelim abi pompa da ufak sorun var yarı gücü gitse .1250 cc 75 hp oluyor 155 de nm sıkalımmı sahilde :D nasılsa aynı yerde oturuyoruz :)
hani picanto gergindi :D
esiyo gürlüyo geçiyo gidiyo
laf var icraat yok
hooop hain! defender gergin gel bakalım :D
Erken basiyosun gizli fos var arti jant hafifletmesi var denemicem bi daha zaten gectim!
1000kg.lik yaklaşık 90-95hp bir picantoya daha kaslı rakipler bulunabilir:) polo 1.2 tdi hafif gelir. Chipli bir 1.2tdi ile güzel deneme olur