E0041 Nickli Üyeden Alıntı
eg ye cok daha rahat koyarsınız b16 motoru gideride ek gibi olur ben swap yapsam o kadar emeği uğraşı eg ye vermem otobana cıkınca vti larla yanyana yürümek istemem
rexe yaparsanız kulaklar aks lar vites cubukları çok ugrastırır. ama bitince iyiki yapmışım dersiniz type-r lardan ayrı kalmazsınız vti lar size yavaş gelir dahada başkası yolu rex eg den kat kat daha iyi tutar rolling te yanınızdaki type-r vti vs viraja geldi diye gaz keserken siz düşünürsünüz bunlar neden gazı bıraktı diye daha bi artısıda rüzgar direncidir hondanın ürettiği tüm modeller içinde 0.29 rüzgar kat sayısı ile rex ve nsx aynı koltuğu paylaşır eg ile yakından uzaktan alakası yoktur 170 e kadar yan yana gidiyorsanız 170 ten sonra rüzgar direnci kendini gösterir yoldaki rüzgardan yanınızdan hızlı geçen hiç bir araçtan etkilenmezsiniz rüzgarı tutmaz daha bi artı daha hafifliğidir buda en güzel kısmı :)
ben b16a2 koydum rexe şimdide k24 koyuyorum tekerde 230-240hp alayım TR de yanımda yürüyecek type-r yok bu kasayla :)